Om franske vægdekorationer til køkkenet

May 13

Tilføje en smule af franske smag til en plain-Jane køkken med franske vægdekorationer. Du kan prøve noget simpelt, såsom afsætter en åben display hylde for at skabe et tableau af franske vine, eller du kan investere i en mere ekspansiv projekt integrere arkitektoniske elementer eller faux finish. Nøglen til et fransk køkken, det være sig klassiske eller land, er at brikkerne har en personlig forbindelse for dig, eller at de indeholder oplysninger om håndværk, som du beundrer.

Typer

Der er alle slags væg udsmykning til franske køkkener. De dyreste typer er antikviteter fra Frankrig, typisk retter eller indrammet kunst. Betydeligt mere overkommelige kunstværker, der er gengivelser af franske antikviteter eller stykker inspireret af fransk design og stil. Så er der vægkunst, der er mere om Frankrig snarere end fransk stil, indarbejde motiver som vinstokke, druer, haner og fleur-de-lis.

Funktioner

Franske væg udsmykning til køkkenet indebærer ofte naturlige materialer, der er mere forvitret og slidte. En simpel metal rustne tegn reklame franske soda kan være et kunstværk i en fransk-inspireret køkken. Rustikke træ stykker som flydende hylder, nicher, små kabinetter med skuffer og spice stativer kan fremkalde fransk stil hvis malet en antik hvid, blød sort, sennep eller falmet Kornblomst blå. Udfylde metal spande, glas kander, malet keramiske kander eller en lille vandkande med lavendel i blå eller kviste af rosmarin for et fransk strejf.

Overvejelser

Et klassisk element i en fransk køkken er at bringe den naturlige verden og naturens bounty ind i stuen. En væg hylde kan holde en fajance skål fyldt med modne Kakifrugter, eller en niche kan indeholde en hvidblik med en flok af lilla druer. Vægkunst i en fransk landkøkken kan funktionen maleri eller rullende bakker og vinmarker eller lavendelmarker i flor, mens en mere urban version måske har sort / hvide fotografier af Paris markeder.

Effekter

Franske vægkunst er stemningsfulde og betød at gnist samtale. Strike en fransk bistro tone med udsmykkede smedejern vægkunst malet med et tyndt lag af antikke hvidtekalk og nødlidende for at tillade den underliggende metal til at vise gennem. Gå mere boheme med en eklektisk arrangement af indrammet og urammet kunst postkort, små tegninger og akvareller. Bringe i en fransk bondegård æstetisk med en simple rustikke træ ramme omkring et arrangement af pressede blomster.

Fordele

Den store fordel af franske væg udsmykning i køkkenet er at sig integrerer den elskede med de masseproducerede, loppemarked finde med arbejdet i enduring elegance. Linje din samling af te kopper på rustikke træ hylde med smedejern støtter, og tilføje nogle kobolt blå glasflasker som bud vaser. Prøve noget fed, der giver dimensionen køkken som et vægmaleri af en fransk have eller en gips relief væg skulptur.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com