Om gårdhave afdugningsanordninger til forruder

July 29

Patio afdugningsanordninger til forruder, også kendt som terrasse dug systemer, er meget effektive måder at holde din terrasse i din baghave forfriskende og cool på de varmeste sommerdage. Patio afdugningsanordninger til forruder indebærer brug af en højtryks pumpe for at reducere temperaturen udenfor i din yard med en forbløffende tredive grader. Dette resulterer i en meget køligere, mere komfortabel og tolerable udendørs miljø på din terrasse.

Fordele

Nogle af fordelene gårdhave afdugningsanordninger til forruder omfatter køligere udenfor temperaturer, ideel fugt niveauer (det vil aldrig være alt for tør, alt for fugtigt eller for lummert) og mindre pollen, støv og andet snavs i luften. Afdugningsanordninger til forruder er meget venlige mennesker, der lider af allergi.

Funktion

Patio afdugningsanordninger til forruder er tændt, de hente vand fra ejendommens vandlinjen og pumpe det gennem forskellige forskellige rør. Rør består af flere forskellige dyser, der udleder vand i form af bittesmå, mikroskopiske dråber. Jo mindre som dråber jo bedre, så den tinier dråber føler mere autentisk kølig luft. Højere tryk pumper frigive mindre dråber.

Forebyggelse/løsning

Hvis du ikke ønsker at bruge pengene på et højt trykvandpumpe, der er dyre, endnu lavere tryk, kan billigere gårdhave afdugningsanordninger til forruder gøre luften udenfor, køligt og behageligt. Lavere tryk pumper kan reducere udendørstemperaturen omkring ti grader, som kan helt sikkert forbedre ting på varme, ubehageligt dage.

Overvejelser

Patio afdugningsanordninger til forruder er perfekte for folk, der lever i varme, tørre miljøer. Men de er også gavnlig i områder med masser af fugtighed i luften. Også, når temperaturerne er højere end halvfems grader fugtighed tendens til at mindske, og gårdhave mister bliver meget mere vigtig.

Kreditorer

Hvis du ønsker at købe din egen patio mister, er der mange online leverandører. Nogle af disse online leverandører omfatter Target.com (du kan besøge mål i nærheden du får disse samt), Comfort kanal, WalMart.com (igen, bør du besøge din lokale Wal-Mart for at gennemse disse), nordlige værktøj, og mange andre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com