Om Garland

December 11

Om Garland

Fra crepe papir til chili peber, garland kan være lavet af en bred vifte af materialer og nåde kun om noget som helst. Det er også utroligt nemt at lave. Med holdbare tråd og en nål, kan forskellige materialer hængte sammen og hang rundt i hjemmet, haven eller catering hallen. Den ældste garland opdaget nogensinde datoer tilbage 3.000 år. Det blev fundet i en egyptisk grav, men garland bruges stadig i dag i en række kreative måder.

Betydning

En af de oprindelige anvendelser af garland var at ære en person til en bemærkelsesværdig præstation. Laurel var en af de vigtigste ingredienser i denne type af garland, som er, hvordan sætningen "hvile på sine laurbær" kom om, advarer folk ikke at læne sig tilbage og slappe af efter at gøre en bemærkelsesværdig ting. Guirlander blev også brugt til at bedeck lederne af konger eller andre royalty, men den vigtigste funktion, der var gået ned gennem tiderne er dets anvendelse som en dekorativ udsmykning.

Misforståelser

Nogle kan se garland som en ferie dekoration, men det virkelig strækker meget længere end der. Garland kan bruges til dekoration til fester, ceremonier udendørs rum, og selv inde til at forbedre næsten alle rum. Soveværelse garland kunne har en række af stof Sole, stjerner og måner. Køkken garland kunne oprettes ud af redskaber; fritidsrum garland ville arbejde godt skabt ud af pokerchips, spillekort og terninger.

Typer

Den mest populære garland er de ting folk ser hang rundt døråbninger, gelændere eller andre områder til ferien. Traditionelle ferie garland er oftest lavet af fyrretræ grene eller stykker, ofte udsmykket med holly, kogler eller andre grønne og røde stykker. Garland bruges ved bryllupper er oftest i hvidt, der ofte indeholder tyl, blonder eller en anden tjavsede stof sammenflettet med liljer eller andre dekorative blomster. Garland, der ikke er specielt beregnet til en bestemt begivenhed eller sæson kan oprettes med bare om noget. Krans af enhver form kan indpakket med lys eller strenge af falske perler for nogle ekstra glitter.

Funktioner

Garland kan være lavet af forskellige materialer, men den standard design forbliver den samme. Den dekorative tilbehør kommer normalt i lange tråde, der kan draperet, placeret eller viklet omkring ethvert sted, der har bør for en lille pizazz. Garland kan funktionen plast sommerfugle, silke blomster, stof fugle eller andre små dyr. Det kunne have knogler, kugler, popcorn, tranebær, skaller, sten med huller gennem centrum, træ stykker, perler, papir eller selv små glas stykker. Farver og materialer er stort set ubegrænset.

Fordele

Garland giver en billig og nem måde at tilføje nogle farve, tekstur og stil til eksisterende værelser. Garland kan normalt installeres ved at placere en række små kroge eller søm langs kanten af rummet eller andre udpegede område. Det er normalt let og forhæng godt. Det er også en vidunderlig måde at genbruge mange elementer, der ellers kan blive smidt væk. Gamle stof og tøj kan formet i garland, som kan et væld af genanvendeligt, lige fra små, dekorative kasser til øl dåser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com