Om Gas grill

October 16

Om Gas grill

Gas grill madlavning apparatur, der tillader kokke til at forberede og tilberede en bred vifte af kød og grøntsager på forskellige madlavning temperaturer. Grill kommer i mange forskellige stilarter med ekstra funktioner, der passer til hver cook. Uanset om du er madlavning en eller af en crowd, er gas grill det perfekte valg for enhver kok, der elsker at skabe autentiske grill smag.

Funktion

De fleste forbrugere kigger efter gas grill, der vil bremse-koge deres mad til at låse i saft og smag. Gas, der rejser gennem gasledninger op til parameteren Tændsats; Når kontakten er antændes, brænder eller brændere er tændt, og varme og ild er lavet. Forskellen mellem en gasgrill og en kulgrill er, at gas flammer er minimal og producere en langsom, jævn varme. Træflis er placeret i bunden af grillen til at tilføje grill smag.

Funktioner

Funktionerne i en gasgrill omfatter de grundlæggende madlavning overflade; Dette er ofte en nonstick riste i porcelæn, støbejern eller chrome. Mange Grill tilbyder en rotisserie eller rack på toppen af grillen til at vende mad langsomt, mens det madlavning. Temperaturregulering og automatisk tænding er tilføjet funktioner. Nogle Grill tilbyder en vegetabilsk griller inde så mindre mad kan være røget eller dampet som det er ved at blive kogt. Differentieret madlavning er fælles om de fleste gas grill; Dette giver mulighed for forskellige fødeemner skal koges ved forskellige temperaturer. Flade-flade grill plads til mindre genstande, der ikke kan være kogt på en regelmæssig rist. Skjulte rum at skjule propan gastank er også en populær feature. Nogle grill kommer med motoriseret hætter at frigøre kokkens hænder.

Typer

De forskellige typer af gas grill variere en smule, men deres samlede funktion forbliver den samme: at skabe grill smag. Der er kombination grill, som tilbyder kok mulighed for at bruge gas eller kul, samtidig eller på forskellige tidspunkter. Gas rygere giver en stærk grill smag af langsom-madlavning kød i en kuppelformet grill fyldt med flavored træflis. Fuld størrelse bærbar grill, at folde for nem transport er stor for campister og dem, der rejser. Lille bordplade Grill er stor for vandrere og dem, der er telt camping. Indbygget gas grill, der er en del af et udendørs køkkenområde tjene som en permanent fastholdelsesanordningen for baggård indretning samt en funktionel aktiv for underholdende gæster.

Størrelse

Grill kommer i forskellige størrelser, fra bordplade grill til indbygget udendørs grill. Størrelsen af grillen afhænger i høj grad på hvor mange brændere grill har; de fleste Grill har mellem en og fem brændere. Brænderne tage op længden af overfladen af grillen, giver mulighed for variationer i størrelse, men fordelen at have flere brændere er, at maden kan tilberedes ved forskellige temperaturer i forskellige områder af grillen.

Advarsel

Gas grill skal bruges med sikkerhed for øje på alle tidspunkter. Kombinationen af propangas og brand kan være dødbringende, hvis tændingen sikkerhed og korrekt grill vedligeholdelse ikke udføres rutinemæssigt. Udskiftning af batterier i parameteren tændsats hver 30 dage reducerer risikoen for gnister og eksplosion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com