Om GE nem pleje automatisk skiver

December 30

General Electric (GE) producerer forbruger apparater herunder vaskemaskiner og visse GE skiver har funktionen Easy Care cyklus. Denne funktion hjælper dig med at vaske forskellige typer af stof uden at ødelægge dem og det også hjælper dig med at fjerne tørrede pletter fra tøjet. I 2011, er GE ikke længere fremstillingsvirksomhed vaskemaskiner med denne funktion, men du kan stadig købe disse skiver fra tredjepartsleverandører.

Profil

GE profil serie af skive omfatter modeller som 3,5 kubikfod King-Size kapacitet vaskemaskine og ENERGY STAR 4.2 kubikfod skive. King-Size kapacitet vaskemaskine tilbyder dig op til 35 forskellige spin og vaske hastighed og cykle indstillinger, og du kan vælge mellem tre forskellige vask og skyl temperatur cyklusser. Det kommer med AutoBalance affjedringssystem, der holder skive fra vibrerende under tunge cykler.

Funktionerne profil ENERGY STAR model SmartDispense funktion, som tillader dig at lagre op til seks måneder af vaskemiddel i din vaskesystem, og det kommer med pletten inspektør system, som hjælper dig med at fjerne pletter fra tøjet.

Profil harmoni

GE profil harmoni ENERGY STAR skive holder op til 4 kubikfod af materiale og det er ENERGY STAR bedømt for energieffektivitet. Denne skive kommer med en LCD touch screen og du kan vælge mellem enten engelsk eller spansk som din forudindstillede sprog. Det kommer med AutoBalance affjedringssystem og HydroView glas låg, som tillader dig at se ind i din vaskemaskine. Det har både et skyllemiddel og et blegemiddel dispenseren og det har 10 forskellige vaske cykler.

Fremskynde skive

GE ekstra stor fremskynde skive har en rustfri kurv, og det er ENERGY STAR-kvalificeret. Det har otte forskellige vaske cykler, og det har Auto 2. Skyl indslag, hvilke skylninger tøjet to gange for at fjerne enhver dvælende vaske eller skyllemiddel. Det har fire forskellige vask og skyl temperatur cyklusser, og det har blegemiddel, vaskemiddel og stof skyllemiddel dispensere.

Super Plus

GE Super Plus kapacitet skiver hold mellem 3 og 4 kubikfod af materiale, og de har et maksimum på 24 vask cyklusser. De har roterende elektromekaniske objekter, der hjælper dig hurtigt vælge de rigtige indstillinger. De har et maksimum af fem vask og spin hastighed cyklus kombinationer og op til fire forskellige vask og skyl temperaturindstillinger. Disse er de top-loading maskiner, og de har dispensere for både blødgøringsmidler og blegemiddel. Modellerne i denne serie har også 2. Skyl og hurtig skyl funktioner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com