Om gennemtrængende olie træ plet

July 1

Om gennemtrængende olie træ plet

Olie-baseret træ pletter er formuleret for at permanent tilføje farve til træ af siver direkte ind i de træ fibre. Indendørs formler er designet til at blive anvendt til stole, borde, kabinet og andre møbler. Udendørs formler er designet til at anvendes på dæk, hegn og udendørs møbler og til at modstå virkningerne af udsættelse for sol og vejr. Oliebaseret pletter er holdbare og give træet et længere liv.

Udendørs gennemtrængende træ pletter

Udendørs gennemtrængende træ pletter er træ finish, der er fangere med pigment føjes til dem. Pigmenter i disse produkter tjener to formål: de tilføjer farve på træ og de hjælper med at blokere skadelige ultraviolette stråler.

Indendørs træ pletter

Indendørs træ pletter er brugt til at forskønne enhver ufærdige eller skrabet træ møbler, hårdttræ gulvbelægning eller trim overalt i dit hjem. Disse pletter er pigmenter i en olie base, tilgængelige i træ-tone farver, formuleret til at øge skønhed af træ.

Anvende udendørs Formuals

Gennemtrængende olie træ pletter bør anvendes kun til rent og tørt træ. Forskellige mærker kræver forskellige forbehandling procedurer, så Følg disse for de bedste resultater. De faste dele af pletten normalt bilægge til bunden af dåsen over tid, så hvis kan har siddet på en butikshylder eller på en hylde i dit hjem, enten har det rystet eller rør det godt med en røre pind før anvendelse. Dette sikrer at pletten selv er blandet jævnt og vil give en selv finish. Ved hjælp af en pumpe sprøjten er den nemmeste måde at anvende gennemtrængende olie træ pletter, især for lodrette flader, som hegn eller dæk skinner. Tillader produktet til at sidde på træ i et stykke tid og derefter fjerne overskydende med en klud rag. For one-coat programmer, lad pletten tørre i mindst 12 timer. For to-coat applikationer, vente i tre timer, let recoat, fjerne overskydende efter 30 minutter og lad tørre i 12 timer.

Anvende indendørs Formuals

Forberede overfladen af træ ifølge påføringsanvisninger på objektbeholderen pletten. Produkter bør være enten omrøres eller rystes for at jævnt distribuere pletten pigmenter. Ryste eller blanding at sikre en mere selv farve anvendelse. Pletten farve for en lighter, forlade pletten på træ i et par minutter, så tør overskydende væk med en klud. Hvis du vil have en mørkere, rigere farves farve, lad pletten på træets overflade i op til 15 minutter. Disse pletter er anvendt med en skum børste, en klud klud eller en skum pletten applikator. Fordi disse pletter er oliebaseret, kræver oprydning et opløsningsmiddel, som mineral spiritus, fortynder eller terpentin. Oliebaserede pletter tage et stykke tid at tørre, så giver mulighed for tilstrækkelig ventilation (især når pletter anvendes på trægulve) og tilstrækkelig tørretid før træet er forseglet med polyurethan, lak eller en anden klart træ finish.

Andre pletter vs olie-baseret

Der er mange forskellige formulerede baser af pletter. Der er vandbaseret pletter, pletter og oliebaserede pletter. Om vand og voks pletter har deres fordele, er det vigtigt at huske på at vand og voks kun pletten træ på overfladen. Olie opsuger dybt ind i kornet af træ, ikke kun farvning det men conditioning det så godt. Olie giver også slukke en rig, varm farve, som du kun får med en olie-baserede pletten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com