Om Gourmet svampe

October 19

Om Gourmet svampe

Svampe er en slags svampe, der normalt vokser i fugtige, mørke forhold. Svampe er blevet en almindelig ingrediens i mange former for madlavning. De kommer i mange varianter og støt har vundet popularitet. Selv om svampe ikke er så sjældne, som de var tidligere, er der nogle ting man skal vide for at få den bedste værdi fra denne svampet og lækker mad.

Historie

Svampe blev engang kun mad til guderne i Romerriget. I det gamle Egypten, fik kun konger lov at spise svampe efter lovgivningen i denne tid. De blev brugt til både mad og medicinske formål i Kina flere hundrede år før Kristus. Europa begyndte at dyrke svampe til mad i 1600-tallet. I 1700-tallet var franske begyndt at dyrke svampe uden for Paris i kalksten. Viden om voksende svampe fortsatte med at vokse indtil de begyndte at blive dyrket i Potter under borde på Kennett Square i Pennsylvania. Efterspørgsel voksede og særlige huse med præcise dyrkningsforhold blev oprettet for at imødekomme forbrugernes ønske om at købe svampe. Over tid luft er kvalitetssystemer blevet forbedret til det punkt at champignon produktionen finder sted i enhver sæson og svampe er nu tilgængelig for køb året rundt.

Typer

Der er mange sorter af gourmet svampe, og hver kan være en favorit efter individuelle smag. Et par almindelige former, der er mere populære omfatter portabellos, shitakes, enoki og østershatte. Andre tilgængelige typer er trøfler, kantareller og matsutake.

Funktion

Gourmet svampe der anvendes i mange opskrifter for at tilføje endnu et lag af smag. Nogle, såsom portabellos, er også grillet og serveret alene eller i sandwich. Spise svampe kan give sunde antioxidanter og fiber. De er kilder til vitaminer såsom B2 og kalium. Alle svampe er naturligt lavt indhold af fedt og salt. Svampe kan bruges til farvning af naturfibre som uld. Før syntetiske farvestoffer blev oprettet var de den vigtigste komponent bruges til farvning af tekstiler. Svampe tilbud medicinske kvaliteter, der er ved at blive udvidet på med fortsat forskning. For eksempel, er svampe blevet fundet i indledende forskning at tilbyde lindring for migræne eller klynge hovedpine og nogle psykiske sygdomme.

Overvejelser

Voksende gourmet svampe kan være udfordrende. De er ofte mere skrøbelige end grøntsager. Den første ting at overveje er hvad at dyrke dem i. Mange champignon avlere foretrækker at bruge logfiler, da dette er, hvor de ville vokse i naturen. Du kan skære dine egne, men en nemmere rute ville være at bestille færdige logs. Disse logfiler sælges med gyde allerede plantet i loggen. Gyde refererer til svampene bruges til at starte svampe vækst, det samme som en sætteplante bruges til at starte en vegetabilsk plante. Et andet plus er, at nogle logs har podet flere sorter af gourmet svampe. Når du har log med gyde, skal det lægges ud i elementerne. Regn, sne og andre elementære betingelser er nødvendige for af svampe at trives. Det ene element, der ikke er behov for er direkte sol, så det er vigtigt at holde dem i et skyggefuldt område.Champignon haver kræver tålmodighed, som du ikke vil have en første høst i et år. Det tager at meget tid for at gyde vokser hele loggen, før de begynder at tilbyde svampe til høst. Efter at kan svampene vokse i år i den samme log før loggen bryder sammen og mister værdi i nærende svampe. Høst gange nævnt som en flush kommer i foråret og falder normalt. Du er desuden tilbøjelige til at få en god flush efter en periode med regn.Hvis en hurtigere høst er foretrukne kan derefter gourmet svampe dyrkes indendørs ved at købe et kit. Disse er blokke med savsmuld, der har gyde allerede på plads, ligesom de udendørs logs. Efter iblødsætning blok i KLORFRIT vand i et par timer, placere den i et køligt, mørkt sted. Gourmet svampe vil være klar til høst i et par dage. Du kan gentage denne proces flere gange, hvis du giver blokken et par uger i mellem høst, men hver gang svampene bliver mindre.

Identifikation

Hver slags svampe har sit eget sæt af identifikatorer. Men de er alle ens, så den bedste og sikreste måde at identificere dem er at investere i en champignon guide. Disse vejledninger beskriver hver familie af svampe, enkelte typer og egenskaber. Farver kan variere fra hvid til sort. De fleste svampe har større toppe og bunde. Shitake, portabellos og kantareller alle har store hoveder og vokse i løs grupper i stedet for en stram klynge. Østers og enoki svampe vokser i tætte klynger. Enoki svampe er højere end andre, men også mindre samlet trods længere stilke.

Advarsel

Kun ekspert champignon avlere skal samle gyde fra vilde svampe til at vokse i hjemmet haver. Der findes flere sorter af vilde svampe, der er giftige og kan forårsage sygdom, hallucinationer eller endog døden. Champignon dyrke kits er den sikreste måde at nyde svampe. Aldrig spise en champignon, medmindre du ved, det er fra en sikker kilde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com