Om granitbordplader

June 10

Om granitbordplader

Granitbordplader vare langt længere end dem, der foretages af laminater og menneskeskabte materialer, fordi granit er næsten så hårdt som diamanter. Det vil tage en professionel til at skære og installere, og er tungere end de fleste andre køkkenbordet kompositioner. Det er tilgængelig i høj-gloss og satin finish.

Typer

Granit, ligesom de fleste rock, varierer i sammensætning. Faktisk er det svært at få to bordplader til ser det samme. Klippen er smeltet under overfladen af jorden og er afkølet, danner det sin enestående kvalitet. Square-kantet, afrundede og andre profiler er tilgængelige til at vælge fra.

Funktion

Granitbordplader se godt ud og er holdbare. Ren dem med sæbevand og en ren klud. Den hærdede overflade af granit gør det en god overflade til at ælte dejen.

Effekter

Blank finish tilføje flair og lyse op i rummet. I en våd-bar område taler en granit bordplade om prestige. Satin finish er mere intime og personlige.

Overvejelser

En anden overvejelse er bordplader leddene. De bør ske i områder, der ikke tager væk fra det overordnede udseende af køkkenbordet.

Fordele

Granitbordplader er glat, og en sæl beskytter stenen nedenunder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com