Om Grub orme

August 4

Grub-orme er larver af maj eller June Beetle.The orme er almindeligt forekommende i muldlaget af haver og græsplæner og æder rødder af græs, ukrudt eller grøntsager ofte ødelægger afgrøder og græsplæner.

Identifikation

Disse hvide larver som den finder i den overflade jord er let identificeres ved deres karakteristiske "C" form og rødbrun hoved. Grub-orme har tre par ben på overkroppen. Jord kan vise gennem den nederste del af kroppen giver det en mørkere udseende. Larver varierer i størrelse fra 3/4-inch til 1 1/4-inches i længden, afhængig af arten.

Type

De voksne biller er generelt betegnes som kan eller juni biller, afhængigt af den dato, som Beetle tager flyvning til parring i et givet område. Orme varierer i farve og størrelse afhængig af arten. Der er over 200 arter af disse biller i Nordamerika, der vokser til 1-tommer i længden og er forskellige nuancer af brun til sort. De ydre vinger af beetle er hårdt og ovale.

Funktioner

Voksne biller dukke op og tage flugten i foråret, normalt i maj eller juni og lægge æg rulles i en kugle af jord. Æggene klækkes generelt inden for to uger og unge grub begynde fodring på organisk rester i jorden. Som sæsonen skrider frem, grub stigning i størrelse og begynde at fodre på rødder. Da falder tilgange grub tunneler dybere ned i jorden til at undgå de hårde vintertemperaturer og dukker op igen i foråret. Nu store grub feeds stærkt på unge rødder på dette tidspunkt.

Effekter

Grub-orme ødelægge afgrøder ved at spise væk på rødderne. Et aktivt angreb kan forårsage en græsplæne bliver gule og til sidst brun som rødderne er afskåret nedefra. I haven, kan larver nemt ødelægge afgrøder. Dette sker oftest i det tidlige forår når planter aktivt voksende nye rødder. Ormene spise rødderne forårsager anlægget til at dø.

Ekspert indsigt

Fjern grub orme i hånden i det tidlige forår når de havejord er nyligt dyrket. Bortskaffe orme i et område fra haven. Behandle jorden med insektgift designet til at dræbe larver når de nyligt udklækket. Larver er mindre og mindre modstandsdygtige over for insekticider på dette tidspunkt. Tidlige forår programmer at dræbe nye larver kan være effektiv. Fall programmer har tendens til at være mindre effektiv, som larver er allerede begyndt at rejse til dybere niveauer af jorden under forberedelse af vinteren dvale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com