Om gummi tagdækning

May 5

Gummi tagdækning er et holdbart udvendige tagmateriale bruges til fladt tag overflader. Ofte bruges til at dække RV tagene, bruges dette materiale også på flad tagene i både bolig- og erhvervsejendomme strukturer. Det er resistent over for de fleste ekstreme vejrforhold og kræver meget lidt pleje og vedligeholdelse.

Fremstillingsvirksomhed

Gummi tagdækning er lavet af et syntetisk materiale kaldet ethylen propylen Dien monomer eller EPDM, der er fremstillet som et enkelt ark af gummi membran. Disse plader er typisk størrelse til at passe dit tag, så der er ingen sømme eller svejsninger, der kan resultere i utætheder eller opdeling. I dag, gør producenter gummi tagdækning produkter fra genbrugsmateriale, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra producerer dette produkt, tagdækning.

Vedligeholdelse

Gummi tagdækning kræver næsten ingen vedligeholdelse. EPDM membran oxidere, men langsomt, og rense dit tag mindst fire gange årligt vil støtte i at bremse processen yderligere. Gummi tagdækning kræver kun en skylning med rent vand for at fjerne overflade snavs og debris. Du kan også bruge en rengøring produkt designet til EPDM materiale, som du kan købe på ethvert tagdækning levering butik. Bland det med vand, og krat fast på materiale med en medium børste. Efter brug af et rengøringsmiddel, skylles grundigt med vand. River i gummi tagdækning membraner kan repareres ved hjælp af skræl og stick reparation kits, der er tilgængelige i en vifte af størrelser.

Holdbarhed

Gummi tagdækning er designet til at vare 20 år eller mere, selv om de fleste producenter tilbyder et 10-års garanti. Garantier kræver typisk ikke brugen af nogen beskyttende behandling eller belægning for at være gyldig. I virkeligheden, kan ved hjælp af visse produkter, der kan beskadige taget ugyldiggøre din garanti. Gummi Tagdækning har høj elasticitet og trækstyrke og er modstandsdygtige over for UV-stråler fra solen. Det holder sin fleksibilitet ved ekstremt lave temperaturer så godt. Men det kan blive beskadiget af olie-baserede produkter, såsom mineralsk eller vegetabilsk olie, olieprodukter, varm bitumen, citrus-baserede produkter og fedt. Disse produkter må ikke komme i kontakt med en gummi tag, eller skaden kan medføre.

Bruger

Den vigtigste funktion af gummi tagdækning giver en vandtæt barriere mellem dit tag og elementer. Det er installeret over en flad, ren tag overflade, der gratis af løst materiale, olie eller fedt, som kan beskadige membranen. Kommercielt, bruges gummi tagdækning til at dække tag overflader som skoler, hospitaler og lagersteder. Gummi tagdækning er også almindeligt anvendt som en tagmateriale for mobilhomes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com