Om hollandske koloniale huse

July 18

Den hollandske koloni var en stil hus bygget af hollandske og engelske bosættere i USA mellem slutningen af 1600-tallet og begyndelsen af 1800-tallet. Denne stil af huset kan stadig findes primært i den nordøstlige del af USA, fra Maine til Georgien. De kaldes uformelt "laden huse,", fordi deres særprægede tagene, der gør dem ser lidt ligesom staldene.

Hængejern tag

Hollandske koloniale huse bruger et lamelskrabebord-stil tag. Dette blev taget med to rektangulære flader på hver side, hver med en anden tonehøjde. Der var en forholdsvis flad pitch på toppen af taget og en stejl hældning nederst. Oversiden var mindre end den nederste overflade. Hængejern tag tilladt bosættere til at passe stalde direkte under tag, hvilket gør for en mere effektiv udnyttelse af plads og byggematerialer. Det er den samme løsning på problemet med begrænset plads, som lader bruge.

Skat pause

Den dobbelt-slog tag gav de tidlige bosættere i Amerika en anden fordel samt: skattelettelser. Single-etages huse blev beskattet med en lavere hastighed end to-etagers huse. Fordi den øverste historie af en hollandsk kolonial var teknisk set en kvist, betalt ejere af disse huse lavere ejendomsskatter.

Andre funktioner

Aspekter af hollandske koloniale huse end taget varierer ganske meget. De kunne være bygget af mursten, træ eller sten. Indgange kunne placeres ud til den ene side eller centreret foran huset. Skorstene kunne være enten internt eller eksternt. Hollandske koloniale huse kunne have enten en simpel rektangulær form eller i form af en asymmetrisk klynge af tilføjelser.

Substyles

Der er et par markante variationer på den hollandske Colonial house. Den landlige hollandsk kolonial stil havde hængejern tagene, buede opad i bunden. Disse "flyvende tagrender," som de blev kaldt, var en nødvendighed i de fattigere landområder, hvor husene var ofte bygget af ler. Ler vægge blev let beskadiget af regn og sne smelte; tagrenden tilbudt beskyttelse. Den hollandske koloniale stil blev bygget bredt i 1920erne. Disse huse kiggede meget gerne de oprindelige hollandske koloniale huse, med små tilføjelser som gavlen dekorative vinduer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com