Om huset ledninger

August 24

Om huset ledninger

Ligger et indviklet netværk af ledninger og rør bag væggene i dit hjem. Dette netværk er livet i hjemmet, den måde, som elektricitet udføres til hver del af strukturen. Før tappe det, skal du have en forståelse af hvor vital huset ledninger er til et hjem elektriske system. Du skal også overveje sikkerhed konsekvenserne, hvis huset er kablet forkert.

Betydning

Bortset fra omkostninger, kan en ordentlig ledninger job forbedre brugen af hjemmet. For eksempel, påvirker malplaceret lyskontakter og armaturer uden den korrekte spænding æstetiske i rummet. På samme måde, flimrende lys og ujævn lyd kan såre den hjem komfort. Så er der brandfaren. Særlig opmærksomhed skal betales til huset ledninger for at sikre, at de rigtige ledninger er tilsluttet. Tilslutningsforbindelse kan udløse en brand, som kan overbelaste kredsløb. Huset ledninger er således vigtigt at budget, komfort og sikkerhed i et hjem.

Funktion

Huset ledninger placeres alle stikkontakter, armaturer og kredsløb i hjemmet. Alle er tilsluttet bag vægge, loft og gulve til en primær ordning af ledninger, som slange sig vej gennem hjemmet til det primære kredsløb. Dette er kredsløb afbryderen. Her, kan du kontrollere elektriciteten overalt i hele huset, dreje det og slukker efter behov.

Typer

Boligen er koblet efter VVS går, men før vægge og lofter. Visse projekter kræver ledninger efter hjemmet er færdig. Intercom systemer, loft fans og belysningssystemer skal tilsluttes hjemmets vigtigste elektriske system. I disse tilfælde, Parlamentet må rewiring. Det kunne ændres for at indarbejde de nye varer. Boliger er også rewired når de tidligere system er forældet eller funktionssvigt. Det væsentlige, huset ledninger indebærer noget, der skal tilsluttes til denne hovedafbryder.

Funktioner

Der er flere vigtige komponenter til ledninger et hus. Switchbokse bruges til at montere lys stikkontakter og afbrydere ind i en mur. Hver switch og Armaturet er forbundet til de vigtigste elektriske system gennem tre ledninger. Den varme ledning er ofte sort. Det bærer aktuelt gennem huset til apparat eller switch anvendes. Jordledningen er ofte en nøgne kobbertråd bruges til at bære strømmen i jorden, hvis den hot wire undlader at bære den samme strøm til dets udpegede outlet. En neutral wire, brun, bærer aktuelt tilbage til hvor det kom fra hvor det stammer fra. Alle disse ledninger er omsluttet af et metalrør, hvor armaturerne ofte er monteret. Ledninger der er loft på enderne af enten terminaler eller wire nødder, at splejse to separate ledninger sammen. En række klemmer bruges til sikker rørene eller nogen ledninger uden for rørene til studs.

Advarsel

Forsøg ikke huset ledninger, når den er tændt. Før du arbejder med enhver form for elektricitet, skal du sørge for, at hovedafbryderen er slukket. Læs hus tegninger omhyggeligt for at undgå eventuelle farlige situationer og at korrekt wire huset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com