Om hvid eddike ukrudtsmiddel for Dollar ukrudt

February 3

Om hvid eddike ukrudtsmiddel for Dollar ukrudt

Kontrollere ukrudt i plænen og haven områder er vigtige for væksten af planter, der skal konkurrere med ukrudtet for vand og jord næringsstoffer. Ukrudt kan udbrede hurtigt til at fylde i haven områder, så at løse problemet, når det er lille er bedre end venter indtil weed vækst er forankret og kan kræve mere giftige kemiske metoder til kontrol. Husstand hvid eddike er en naturlig ukrudtsmiddel, der tillader dig at spot-behandle ukrudt effektivt med ingen skadelige virkninger for kæledyr, vilde dyr eller miljøet.

Om Dollar ukrudt

Dollar ukrudt, Hydrocotyle spp., også kendt som pennywort, er en varm-sæson, flerårig ukrudt, der kryber langs overfladen af jorden med en store, runde blade, der kan vokse til størrelsen af en sølv dollar – deraf navnet "dollar ukrudt." Det er en vand-kærlig type ukrudt, der ofte gør sit udseende når græsplæner er over vandede, efter Clemson University Udvidelsesagenten Millie Davenport.

Hvid eddike til ukrudtsbekæmpelse

Husholdningernes eddike er en naturlig ukrudtsbekæmpelse produkt, som vores bedsteforældre engang brugt. Det er en mild syre, der brænder planteceller, forårsager dem til at dø. Det er hældes eller sprøjtes på weed-ramte områder at dræbe ukrudt, og derefter de nøgne arealer tilsås eller sprigged for at forhindre yderligere weed indgreb skal udfyldes. Hvid eddike indeholder ingen skadelige kemikalier, der er farlige for menneskers sundhed eller miljøet. Det simpelthen virker ved at beskadige plantestrukturer, således at normale celle processer ikke kan fortsætte.

Sådan bruger du hvid eddike på Dollar ukrudt

Brug hvid eddike til ukrudtsbekæmpelse på den fulde styrke af en almindelig flaske af husholdningernes eddike du ville købe i supermarkedet, som er en 5% opløsning af eddikesyre, fortyndet i vand. Hæld eddike løsning i en sprayflaske og spray det på ukrudt i græsplæner og haven områder, være omhyggelig med at begrænse spray til bladene af ukrudt. Ukrudt vil begynde at brænde og dø inden for 24 timer. Du kan have til at anvende eddike flere gange for at se samtlige resultater, ifølge Danny Lipford. Mange opskrifter til at bruge hvid eddike i kombination med andre husstand ingredienser findes, såsom dem, tilføjer fælles bordsalt, men vær forsigtig, når du bruger disse ingredienser. De kan skade jordbundens sammensætning, derindgiverden ugæstfri for græs og andre planter.

Sikkerhedsforskrifter ved brug hvid eddike

Hvid eddike vil brænde andre planter rundt i området samt dollar ukrudt, så sørg for at spray er rettet så meget som muligt på overfladen af ukrudt. Undgå at få hvid eddike i dine øjne, og ikke gnide øjnene efter håndtering af eddike. Vask dine hænder grundigt efter sprøjtning eller blanding af hvide eddike.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com