Om indfødte planter

February 16

Om indfødte planter

For år, har trend af mange boligejere været at holde deres græsplæner, klippes og deres blomsterbede luget. Med indfødte planter, men behøver du ikke at bruge timer på en tendens til at din græsplæne og haven. I stedet, disse hårdføre indfødte græsarter og blomsterne give en naturescape, der ser vilde, men ikke nødvendigvis usoigneret. Indfødte græsarter og blomster har tendens til at være mere modstandsdygtige over for sygdomme, så plænen ser sundere såvel.

Størrelse

Planter, der er tilgængelige fra planteskoler kommer fra stiklinger, som betyder planterne deler de samme genetiske koder. For eksempel, alle petunias er de samme farver, udvikle det samme, har lignende blomster, der vare i et angivet antal dage. Native blomster deler lignende, men ikke identiske, DNA. Native blomster af samme art kan producere blomster i forskellige farver og nuancer. Nogle kan producere høje stængler, mens andre vokser tæt på jorden. Der kan være variationer af blad farver. Af denne grund, indfødte planter give græsplæner og haver en luft af noget uventet.

Vækstperioden

Det er ikke usædvanligt for indfødte planter til at have en konkret vækstperioden. I slutningen af denne periode af vækst, nogle planter dør. I naturen, ville dyr som rådyr, fodre på dødt plantemateriale til at fjerne den. I din værftet, kan du vælge for at lade planterne som de når til slutningen af deres livscyklus og lade dem genbruge naturligt ind i marken som kompost. Du kan også vælge at fjerne dem som deres voksende slutter og erstatte dem med en anden plante. Flerårige indfødte planter ofte har interessante frø bælg eller bark at give interessante teksturer til at se i løbet af plantens hvilende måneder.

Fordele

En græsplæne og haven er tilplantet med indfødte græsarter og blomster kræver mindre vedligeholdelse, fordi du ikke behøver at klippe græsset eller vand blomster undtagen når du får naturescape startede. Døde planter give gødning, så du ikke behøver at bruge penge gøde jorden, eller gør du tilføje kemikalier til jorden for at holde planterne sund. Indfødte græsarter tiltrække sang fugle og andre vilde dyr, så du kan nyde deres naturlige skønhed.

Hvad skal man plante

Når du overveje at tilføje indfødte planter til din landskab, Husk på hvor meget nedbør dit område modtager årligt. Vælge planter, der egner sig til hvor du planlægger at sætte dem. For eksempel, sæt planter, der kan lide fuld sol i solrige steder og placere dem som skyggen i områder, der i det mindste delvis skygge. Tage hensyn til farverne på de indfødte blomster du vil plante til at skabe en behagelig farve ganen. Konsultere de nationale Plantedatabasen for at hjælpe dig med at træffe dit valg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com