Om indvendige istandsættelse

May 25

Om indvendige istandsættelse

Interiør design er et aspekt af hjem forbedring, der fokuserer på at øge den æstetik og funktion i et hjem. Når virksomheden en remodeling projekt, skal husejere først beslutte en foretrukne decor stil. Forskellige udsmykning stilarter udnytte forskellige farvepaletter, møbler og accenter. Selvom du kan vælge at udfylde et omforme dig selv, for større projekter, holde inde indre at hyre en indretningsarkitekt er altid en mulighed.

Opdatering

Et par enkle designteknikker kan ændre en kedelig eller kedeligt værelse i et visuelt interessant, moderne rum. Moderne design udnytter enkle linjer og farver med minimal accenter eller rod. Moderniseringen er en forholdsvis simpel og ofte billig proces, og boligejere kan udnytte meget af deres eksisterende møbler. I stedet for en traditionel lys træ plet, fratage og genfremstille tabeller med en mørk træ bejdse eller male dem hvide eller sorte. Hvis reupholstering ikke er realistisk, tilføje en slipcover i en neutral farve og fed farvede puder eller et kast. For en mere dybdegående overgang, erstatte tæpper med trægulv og minimere accenter ved at tilføje et par stearinlys, et glas vase med en lille buket af blomster eller et sæt af almindeligt sort eller hvid fotorammer. Tunge gardiner bør erstattes med letvægts eller ren og skær gardiner i enten neutral eller dristige farver.

Farve

Farve er et vigtigt aspekt af Boligindretning og er ofte dikteret af en valgte designstil. Lyse toner, som hvid, creme, beige eller gul, der passer til de fleste af værelserne og arbejde godt med næsten enhver stil. Disse toner er især gunstige i små rum eller dem med begrænset lys, som de er ideelle i modvirke disse problemer. Mørkere farver, juvel toner eller neutrale er også meget udbredt, og give en hyggeligere, ofte mere formelle, føler til et værelse. Mørke toner fungerer godt i spisestuer, køkkener og huler, eller kan bruges sammen med lysere farver i andre værelser. Multi tonet værelser er ideelle for at tilføje visuelle interesse og tekstur til et rum. Benytter accenter, vil møbler og andre stykker i lignende eller Kontrastfarve toner bidrage til at gøre ethvert rum ser poleret og put-sammen.

Stil indstillinger

Der er en række af designmuligheder at vælge fra. Søger design hjemmesider, magasiner og bøger vil bidrage til at give ideer med hensyn til farve, mønster og det overordnede udseende af rummet. Art deco, for eksempel, er en moderne tage på 1920s og 30 ' erne stilarter. Det udnytter åbne vidder, og som regel har en åben grundplan, neutral væg farver og dristigt farvede og spejlede accenter. Omvendt, traditionel stil omfavner klassiske mønstre og luksus. Det har ofte mørke toner, og separate opholds- og spisestue rum. Tunge tekstiler, mørke træsorter og luksuriøse farver såsom guld, rød og grøn, er almindelige.

Tekstur og mønster

Tekstur og mønster er forholdsvis nemme måder at tilføje visuelle interesse for et værelse. Mønster, især geometriske i dristige farver, kan bruges til at sætte fut i ethvert rum, herunder badeværelser, soveværelser og stuer. Konsistensen er så let at tilføje som herunder et par dekorative puder og smide tæpper til det endelige design. Disse stykker kan mønstret og placeret på en solid baggrund eller gjort i fed legemer som kontrast mod den vigtigste farveskema i rummet. Når de anvendes korrekt, striber, kan prikker eller geometriske figurer malet på en væg tilføje dekorative flair og hjælpe øjet til et brændpunkt i rummet. Disse er alle temmelig enkel, for det meste billige muligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com