Om infrarød ovn madlavning

July 29

Om infrarød ovn madlavning

Infrarød ovne brug smal band infrarødt lys at hurtigt trænge ind og tilberede kød, grøntsager, gryderetter og andre fødevarer, som en normal ovn kan tilberede. Du kan erstatte din konventionelle ovn med en infrarød model eller købe en mindre model, der sidder på din bordplade.

Mikrobølgeovn stil

Infrarød madlavning proces, ligesom mikrobølgeovn, bruger stråling til at opvarme en fødevare direkte, i stedet for at varme op miljøet omkring mad som en almindelig ovn og madlavning det ved langsom overførsel af varmeenergi. Infrarød ovn madlavning er derfor, meget hurtigere end konventionelle ovn madlavning. Mikrobølgeovne er stadig hurtigere end infrarød ovne, dog. En "Popular Mechanics" test afslørede, at en infrarød ovn opvarmes en skive af sidesten pizza i fem minutter, mens en mikrobølgeovn fuldført opgaven i 90 sekunder.

Metaller og plast

Selv om det er farligt at bruge metal, såsom aluminiumsfolie, i en mikrobølgeovn, anbefale infrarød ovn opskrifter ofte brugen af aluminiumsfolie under tilberedningen for at minimere oprydning. Infrarød ovn indeholder flere miljømæssige varme end mikrobølgeovne, så plast varer, der er mikrobølgeovn sikker er ubrugelig i en infrarød ovn.

Før varme

En klar fordel infrarød ovne har over konventionelle ovne er evnen til at tilberede maden straks, uden forvarmning. I stedet, når du har programmeret den infrarød ovn tilberedningstid, ovnen lejlighedsvis skyder eksplosionerne af fokuseret infrarødt lys på mad, straks generere varme i og omkring stoffet bliver kogt.

Smag

Mad tilberedt i en infrarød ovn smager svarende til mad tilberedt i en konventionel ovn, med crustiness danner langs yderkanterne og endda varme hele elementet. Denne finish varierer fra fødevarer kogt i mikrobølgeovn, som ofte tilbereder fødevarer ujævnt, ikke har en ristningen virkning på den ydre skorpe og kan ofte forlader madsmagning dejagtig eller gummiagtig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com