Om injektionsmørtel

July 29

Om injektionsmørtel

Fuger er en menneskeskabt blanding af sand, cement og vand. I de fleste tilfælde injektionsmørtel kommer i et pulver og har til at blive blandet med vand. Da det er et konkret produkt, er det porøst. Dette betyder, at det vil tage særlig indsats for at opretholde dens funktion. Fuger er installeret mellem fliserne give flisen udseendet af en solid overflade. Hvis ordentligt forseglet, og opretholdt, vil injektionsmørtel ikke kun spille en mode rolle, men en praktisk så godt.

Funktion

Den vigtigste funktion af injektionsmørtel er at hjælpe med at holde fliser på plads og at forsegle plads mellem dem. Det fungerer også som en billedramme omkring den flise, hvilket betyder, at dens funktion er at komplimentere farven og gør af det keramiske fliser. Dens funktion er stærkt reduceret, hvis ikke blandet eller anvendes korrekt. Aldrig antage, at alle fuger er den samme. Læs producentens instruktioner om blandingsforholdet og injektionsmørtel bør gå på glatte og helbrede for at give den nødvendige funktion.

Typer

Der er kun to typer af injektionsmørtel, men de enkelte kommer i en række farver og anvendelser. Slebet injektionsmørtel bruges på gulve og andre steder, hvor keramiske fliser kan anvendes. Valg af farver er stort, og med lidt opfindsomhed, kan endda være omdannet til en brugerdefineret farve. Anvendelse af slebet injektionsmørtel er det samme som unsanded, men brugen af unsanded injektionsmørtel er mere almindeligt anvendt med glas fliser. Da sand kan ridse glas, kan ikke injektionsmørtel bruges til glas fliser have sand i det.

Ekspert indsigt

Fuger er et simpelt produkt. Når du vælger injektionsmørtel til fliser på stærkt trafikerede områder, vil de fleste gå med en mørk farve at skjule pletter, der ikke kan undgås. Der er imidlertid bejdse-bevis injektionsmørtel. Epoxy injektionsmørtel er lige, hvad navnet antyder. I stedet for cement kommer dens vedhængende evne fra epoxy. Denne injektionsmørtel sætter op virkelig hurtigt og kan give nybegyndere en smule problemer. Det anbefales, at du praksis med det før du forsøger et projekt. Jo mere ved du om epoxy injektionsmørtel, mindre frustration du vil støde på.

Funktioner

Porøst materiale er foranderligt. Denne karakter af injektionsmørtel er både gode og dårlige. Det er godt, fordi det kan males. Det er ikke så godt, fordi det pletter let. Når du vælger injektionsmørtel til dit projekt, vil du finde, at det allerede kommer i mange farver og nuancer. Hvid farvet injektionsmørtel bruges i mange badeværelser. På grund af fugt iboende i badeværelser er der en konstant kamp for at holde meldug fra formning på injektionsmørtel. Maleri injektionsmørtel vil give det, at helt nye look igen.

Effekter

Smuk injektionsmørtel linjer har en konkret virkning på flisen og det rum, hvor flisen er placeret. Andre anvendelser for injektionsmørtel udvide de virkninger, som er muligt med cementmørtel. Hjems indretning er en sådan anvendelse. For eksempel, kan små fliser være limet til den vase, der holder et stearinlys til at give det en brugerdefineret gjort virkning, og også ændre virkningen af det rum, hvor lyset er brugt. I drivhuset, bordplader kan være flise og brugerdefinerede farvet injektionsmørtel giver udendørs effekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com