Om japansk tema Decor

March 23

Udsmykning et hjem med et japansk tema kan være så simpelt som at tilføje nogle signatur stykker af møbler, kunstværker og tilbehør. Eller det kan medføre en større renovering, herunder at finde kreative metoder til opbevaring af ting og skjuler rodet. Enten måde, japansk indretning tilføjer ro til hjem med sin vægt på naturmaterialer, jordfarver og fleksible rum.

Funktioner

Infusion af et hjem med et japansk tema legemliggør det japanske begrebet sabi, en betegnelse, der betyder elegant enkelhed. Vigtigste funktioner omfatter geometriske orden, asymmetri, en balance af yin og yang (såsom en sort lak box holder hvide småsten eller tekstureret tatami-måtter på polerede trægulve), naturligt lys, rene gardiner, minimal ornamentik og lys træ møbler. Måtter til gulve, borde, bænke, terrasser og stole er fælles.

Stilarter

Der er et utal af japanske stilarter at vælge imellem. Zen-stil har beroligende toner, enkle linjer og kun et par, grundlæggende stykker af møbler. Den japanske land eller bondehus stil har træbjælker, antikviteter, traditionelle træmøbler, lanterner, folkekunst og vintage tekstiler. Japansk moderne stil er en smule mere farve, såsom wasabi grøn mod sort lak eller røde accenter.

Overvejelser

En af de nye tendenser i japansk indretning er at blande det med designelementer fra Kina, Indien, Korea og Thailand. Asiatisk fusion stil er fundet på butikker som omkostninger Plus, Bombay Company og Pier 1. Stykker kan have stilen af vintage elementer eller folkekunst, men med moderne bekvemmeligheder, såsom sten lanterner, der er koblet til elektricitet. GreenTea Design har (Se ressourcer) skabt fotogallerier eller værelser, der er inspireret af de japanske og asiatiske fusion design.

Funktion

Japansk design handler om sammenstikning indendørs og udendørs miljøer, haven er således af afgørende interesse. Haven arkitektur er en lang tradition, er det en simpel meditation spot eller helligdom, tatami rum, tempel, tehus eller visning pavilion. Inde i haven bygning, udskårne åbninger, gennemsigtige døre giver åbne skodder og gennemskinnelige shoji skærme natur at komme ind gennem arkitekturen.

Betydning

Et af de fremherskende principper i japansk indretning er, at tomme rum giver en balance mod besatte plads. Således, skærme og vægge er bevægelige til at tillade øget flow og flere formål. Møbler er let og fleksibel, kan blive stablet eller skjult af en rumdeler. Senge kan skjule i skabe eller som futons, bruges som sofaer i løbet af dagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com