Om jorden dækker

April 27

Om jorden dækker

Jorden covers kan gøre en gartner arbejde lettere. Disse lav vedligeholdelse planter kan træde i stedet for en høj vedligeholdelse græsplæne og vokse på steder hvor andre planter ikke vil. Der er masser at vælge imellem.

Typer

Der er to hovedtyper af jorden dækker: dem, du kan gå på og dem, du ikke kan. Du kan vælge fra græs, bregner, evergreens eller flerårige blomster. Jorden dækker skrives også af mængden af sol og vand de har brug for, samt størrelse – mindre end 6 inches høj eller højere end 6 inches-- og hvor gode de er på at kontrollere erosion. Nogle jorden dækker har en høj tolerance over for salt og fungerer bedst for oceanfront hjem.

Funktion

Jorden dækker bruges på stejle skråninger og i områder, hvor græsset er svært at slå, og kan bruges i stedet for high-vedligeholdelse planter som hække. Blomstrende jorden covers, såsom periwinkle bruges også som kanter rundt om græsplænen og plantning senge.

Funktioner

Nogle bregner kan vokse så høje som 30 inches. Lavtvoksende sorter omfatter græsser, blomster og evergreens, der har de samme funktioner som deres større fætre. Nogle jorden dækker kan bruges i stærkt trafikerede områder og områder, der ikke kan lide at blive trådt på. Jorden dækker er hårdfør i de fleste dele af landet, fra zone 2, zone 9

Geografi

Jorden dækker kommer i sorter, der er hårdfør fra zone 2 zone 10. Zonen bestemmes af den koldeste temperatur. Zone 2 er det -50 til-40 grader Fahrenheit; zone 3 er-40 til-30 grader; zone 4 er -30 til-20 grader; zone 5 er -2 - til-10 grader; zone 6 er -10 til 0 grader; zone 7 er 0 til 10 grader; zone 8 er 10 til 20 grader; zone 9 er 20 til 30 grader, og zone 10 er 30-40 grader.

Overvejelser

Bestemme mængden af skygge og sun tilgængelige for din bunddække og om det vil være i et område med en masse mund trafik. De fleste jord dækker skal vandes--hvis det ikke virker, overveje de tørke-resistente sorter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com