Om kaffe køkken tæpper

October 1

Om kaffe køkken tæpper

Tilføje tæpper til dit køkken indretning giver en følelse af hygge og varme, hjælper med at dække op og absorbere udslip, tilbyder en polstret overflade, mens du står på vasken, island eller komfur og gør det muligt at udtrykke din unikke stil og interesser. Mange mennesker, der elsker drikke kaffe fortsat at design i deres køkkener ved at købe kaffe-tema køkken tæpper.

Populære steder for kaffe køkken tæpper

Typisk, mange køkkener har tæpper foran køkken døre (fører ind i garagen, for eksempel, eller fører til baghaven), nedenunder siddepladser områder (såsom nedenunder køkken ø afføring eller køkkenborde), foran vasken køkken eller foran brændeovnen område. Nogle mennesker også vælge at tilføje et tæppe ved siden af køkkenet forstuen som et sted for at tage ud sko inden de kommer ind.

Forskellige kaffe tæppe stilarter

Nogle kaffe køkken tæpper er faktisk i form af en kaffekop og underkop eller krus. Andre er halv-runde tæpper betød at butt op mod en firkant overflade (såsom nedenunder en køkkenø). Nogle kaffe køkken tæpper har inspirerende citater eller ordsprog om kaffe, og andre har fed og levende farver (ikke kun i nuancer af brunt, der typisk med kaffe-tema tæpper).

Design dit køkken i nærheden af tæppet

Når du finder en kaffe køkken tæppe, som du helt vild, designe din hele køkkenet rundt om tæppet. Udvælge farverne på tæppet, og fortsætte disse farver i hele dit køkken (vægfarve, køkkenruller, køkken gardiner, koordinere tæpper og meget mere). Du kan udfylde en glas beholder med kaffebønner og vise det på et køkkenbord som en del af indretningen. Masser af butikker sælger kaffe-tema køkkenudstyr, såsom dekorative plader, trefødder, ovn luffer og dækkeservietter.

Sørg for, at det er holdbart

Vælg en kaffe køkken tæppe, der vil stå op over tid og flere vask. Mange tæpper have en no-slip underlag til at sikre, at de ikke vil flytte; ellers kunne folk går på tværs af tæppet glide og falde. Mange butikker sælger også no-slip tæppe måtter til at sætte nedenunder tæppe til at sikre, at tæppet forbliver på plads. Vælg et tæppe, som du kan pop ind i vaskemaskinen og tørretumbler med lethed. Du kan endda spray nogle plet vagt på tæppet for at bidrage til at bevare det under udslip.

Tage en farveprøve med dig

Hvis du prøver at finde en kaffe køkken tæppe, der matcher dit nuværende køkken design, tage nogle farveprøver (gardiner, en køkken counter flise) med til butikken for at opnå en koordineret kamp. Hvis dit køkken har en elegant stemning, kan du vælge en kaffe køkken tæppe, der også har en klassisk, elegant udseende. Eller hvis dit køkken er meget afslappet og rustik, kan du bare vælge en shaggy, kaffe-brun farve køkken tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com