Om Karankawas Flag

October 14

Om Karankawas Flag

Kendt som "Lone Star staten", blev Texas den 28 stat i Unionen på 29 December 1845. Flaget Texas er kendt som "Lone Star Flag" og blev introduceret til Kongressen ved Senator William H. Wharton 28 December 1838. Inden for en måned, var flag kendt som Republikken Texas endelige nationale flag. I modsætning til den "Lone Star Flag" opkaldt efter Texas, er ingen sådanne flag nogensinde blevet kåret for Karankawa stammen, en gruppe af indfødte amerikanske indianere, der var indfødte toTexas før spanske bosættelse.

Historie

Karankawas refererer til en gruppe af indfødte amerikanere indianere, som talte Karankawa og boede i sydøstlige Texas indtil midten af det nittende århundrede. Data indsamlet på Calhoun county museum, varierede Karankawa fra Galveston Bay til Corpus Christi Bay og ca 100 miles inde i landet, hovedsageligt nær bugter og offshore barriere øer.Inden for Karankawa nationen var der tre forskellige stammer af Karankawa indianere---Coaques, Copanes og Carancaquacas.

Tidsramme

Calhoun County Museum bekræfter følgende tidslinjen for Karakawa folket i Texas. Karankawa først kom i kontakt med overlevende Narvey ekspedition i 1658. Mord og angreb varet i år og i 1688, Karankawa angrebet Ft. St. Louis. Nybyggerne forsøgte at indføre kristendommen til Karankawa ved at bygge en mission på Ft. St Louis kaldet Neustra Senora de Espiritu de Zuniga og Nuestra Senora de Loreto. Men spændingerne mellem bosættere og indianere steg, fører op til en konfrontation med Francisco Xavier Mina på Matagorda Bay i 1817. Dødsfald fulgte indtil final fredstraktaterne blev foretaget i 1821, 1822, 1824 og derefter igen i 1827. I 1840 ydet Mexico Karankawa ret til at flytte syd for Rio Grande. Dog af 1858 blev indianerne afvist af den mexicanske regering og gjort til at vende tilbage tilbage over grænsen. Juan Cortina og hans mænd myrdet de resterende Karankawa-indianere, da de vendte tilbage. Ingen fortsat i dag.

Ekspert indsigt

Karankawas føre ikke en officielle flag og heller ikke var en nogensinde bygget i ære eller memorial af uddøde stammen. Men Karankawas var indflydelsesrig i den tidlige historie i Texas og fortsat være en af de mest berømte nationer af Texas indianere. Karankawa blev udryddet af europæiske bosættere og sygdom skadedyrsangreb (bragt i europæiske bosættere) ved så tidligt som i 1850 ' erne. Spanske bosættere give ikke billedlige illustrationer af en Karankawa flag, eller er der andre tegn eller indspillet konti fra denne æra, der forbinder et flag til Karankawa nation.

Funktioner

Karankawa brugt polakker og dyreskind til at bygge hytter, hvoraf de fleste blev sat ved havet. Karankawa-indianerne vælger i vid udstrækning at leve langs Texas kyst i den Mexicanske Golf at sikre daglig fisketure ville føre til tilstrækkelig føde for stammen. Dokumentation af spredte værdiområder (eller mellem stammerne) langs kysten giver et indblik i deres globale mønstre. Men utilstrækkelig optagelser om Karankawa indiske har begrænset de oplysninger, der er tilgængelige.

Overvejelser

Meget lidt er kendt om Karankawa religiøse overbevisninger med undtagelse af beviser af Mitote festival, en ceremoni, der er udført efter en stor sejr i slaget. Dette og andre festivaler blev udført under en fuldmåne. Vellykket jagt eller fiskeri ekspeditioner normalt kræves Karankawas samles i en stor cirkel omkring et brand i chief's telt. Spanske bosættere ikke registrere bemærkninger om flag eller bannere bruges under disse ceremonier.

Identifikation

Karankawa havde en stærk beundring for børn af stammen. Det menes, at stammen vil begræde hver dag i et år, ved daggry, middag og solnedgang efter et barn gik bort. Sorg ritualer var overholdes strengt og blev opmuntret af hver memnber af stammen til ære for afdøde. For sønner og brødre, som døde for at redde et andet familiemedlem, skulle skånede relative sørge for en måned i afsondrethed og uden mad. Der er imidlertid ingen beviser af enhver art af flag at have rejst til ære for enhver dræbt mand, kvinde eller barn.

Teorier/spekulation

Karankawa stamme var en stærk nation af robuste mennesker med imponerende jagt færdigheder og systemisk ledelse og kulturelle traditioner, som har påvirket det daglige liv for Karankawa indianere. Ifølge AAA indfødte kunst organzation, "Karankawa mænd var ekspert jægere og fiskere. Karankawas udformet keramik, kurve og våben, herunder den lang bue. Bue og pil var deres primære våben til jagt og krigsførelse." Karankawa indianerne stærkt gennemboret og tatoveret ansigt og krop som en del af kulturelle identifikation og fest ritualer. Disse ritualer og traditioner er ikke markeret med et flag eller symbolsk stof til at udpege en indsamling placering eller til rally stammen. Baseret på alle konti, var markeringer begrænset til dem, der foretages på kroppen i form af malerier og tatoveringer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com