Om keramik

November 17

I sine mange former, keramik accenter vores hjem eller pryder vores spiseborde. Keramik er gamle kunstart, der er blevet overleveret gennem arkæologi, antropologi og historie. Keramik er et slidstærkt stof, der varer i tusinder af år efter mennesker på et sted, ophøre med at eksistere. Andre mindre holdbare stoffer smuldre eller forsvinde med tiden.

Historie

De tidligste stykke keramik fundet kaldes en figur, der daterer sig tilbage til mellem 29.000 og 25.000 BC Venus af Dolni Vestonice. Dette artefakt blev fundet i et område med hvad der nu er Tjekkiet. Det er en statue af en nøgen kvinde, der ligger før brugen af fyret ler, som er hvad de fleste keramik er lavet af. Kinesisk keramik dateres tilbage til 10,000 F.kr. Oprindeligt, keramik foregik med ler, der var blandet eller hærdet med sand, grus eller knust keramik. Dette blev støbt sammen og derefter fyret eller opvarmet over et bål. En revolution i keramik produktion skete et sted mellem 6000 og 4000 f.kr i Mesopotamien, hvor drejeskiven blev opfundet. Andre metoder, der anvendes før drejeskiven blev opfundet coiling, cording og slå, som var alle gøres ved hånden.

Funktion

Hænderne er de grundlæggende værktøjer, der anvendes for keramik. De tager en lille ler bolden og form og form den. Nogle gange denne proces kalder for andre værktøjer såsom en drejeskive, drej bordet, forme værktøjer, rullende værktøj, skæring værktøjer og efterbehandling værktøjer. Når leret er støbt er det derefter malet med en glasur og dekoreret. Efter ruder og udsmykning leret er derefter fyret i en ovn, som er en stor ovn. Forskellige temperaturer bruges til forskellige ler materialer. Når hele denne proces har fundet sted sammen med affyringen af artiklen, kan det endelig blive kaldt keramik.Keramik har så mange funktioner som der er stykker. Det kan bruges som en dekoration i hjemmet, vægkunst, skåle, urner, vaser og meget mere.

Typer

Nogle typer af keramik findes i verden i dag omfatter keramik, keramik, stentøj og porcelæn. Keramik er skrøbelige stykker keramik fremstillet af uorganiske og ikke-metalliske stoffer. Denne type keramik har en hård, porøs overflade, der er stærkt glaserede og vender meget sprøde fra den høje varme bruges til at oprette det. Fajance er selvom dels keramiske en af de første typer af keramik i historie. Det er lavet af rød ler og er glaseret gøre det vand stram. Det er lettere at gøre og lave omkostninger, men det er ikke så stærk som stentøj. Stentøj er hovedsagelig menneskeskabte sten i verdens keramik. Det er fyret på en høj varme og farverne er ofte grå eller brun på grund af urenheder i de anvendte materialer til at danne det. Det er bunden resistente og holdbare. Amerikanske stentøj var fremtrædende i løbet af 1800-tallet for housewares, som omfattede plade indstillinger, crock's, kandes, smør Potter og krukker og kander. Stentøj fandt eksisterende fra denne tid var meget kunstfærdigt udformet med tal, dyr og historiske scener. Porcelæn er en fin keramik ofte omtales som Kina da det var, hvor det var udelukkende produceret mindst indtil 1600-tallet. Det er kendt for sin tynd, gennemsigtig kvalitet og også dens hvidhed.

Funktioner

Keramik er blevet brugt af alle former for ting, så længe det har været i eksistens. Det har alle typer og sorter af færdige produkter at vælge imellem, herunder fint udformet, kunstfærdigt udsmykket Kina til de mere holdbart stentøj versioner. Det bruges i vores hjem for dekorationer, middage og drinks, praktiske anvendelser eller bare for æstetiske værdi.

Potentielle

På grund af sin funktionalitet og skønhed stadig keramik for at være en integreret del af dagligdagen. Samtidig fortsætter sin holdbarhed til at give en levende, levende link til civilisationer i fortiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com