Om køkken re udsmykning

January 21

Om køkken re udsmykning

Dit køkken har brug for et nyt look? Der er mange skridt du kan tage for at opfriske en køkken uden besvær, omkostninger og indsats af et større Køkken remodeling projekt.

Typer

Maleriet er en fantastisk måde at indrette et køkken. Det er forbløffende, hvor meget forskel, et frisk lag maling gør. Du kan enten anvende en frisk lag af den aktuelle farve eller anvende en hele ny farve på væggene.Eller fokuserer på apparaterne. Du kan blot rense, skinne og buff din nuværende apparater for at gøre dem ser nye igen. Eller du kan erstatte din forældede apparater (donere dem til en velgørende organisation, hvis de stadig arbejde).Overveje at opdatere sengetøj i dit køkken, også. Finde koordinerende gardiner, dækkeservietter og en dug til at forny dit køkken aura. Du kan også tilføje et par køkken tæpper hist og her, der passer til dit tema.

Størrelse

Vælg farver til dit køkken indretning, kabinetter og apparater baseret på køkkenets størrelse. Mørkere farver har tendens til at gøre et rum føler mindre, så hvis du har et temmelig stort køkken, vælge mørkere, federe nuancer. Hvis dit køkken er mindre end gennemsnittet og ikke meget åben, målet for lysere farver. De vil åbne rummet og giver køkkenet et mere rummelige, lyse følelse.

Funktion

Når redecorating dit køkken, er det nemt at fokusere kun på køkkenets udseende. Husk at du stadig vil køkkenet til at fungere på samme måde som det gjorde (eller bedre) før du istandsat.Hvis du har begrænset bordplads, se hvis du kan frigøre noget af det ved stashing apparater væk i skabe. Hvis du har begrænset kabinet plads, kan måske du frigøre noget af det ved at hænge dine gryder og pander (læg dem inden for rækkevidde af ovnen).Hvis du har ekstra plads, tænke på måder at udfylde den. Hvis du har plads, kunne du overveje et rullende vogn eller øen til at hjælpe dig med at gemme apparater og bruge som et arbejdsområde ved tilberedning af måltider.

Tidsramme

Mange mennesker finder det lettere at indrette et køkken lidt efter lidt, så de ikke bliver overvældet. Du kan starte med væggene og arbejde din vej mod lille indretning accenter. Hvis du er spændt fast for tid, overveje hvilke istandsættelse opgaver ville hjælpe dit køkken mest, og fokusere på dem.

Overvejelser

Hvis du ønsker et helt nyt udseende og funktionalitet til dit køkken, kan du vælge at leje en entreprenør. Være klar til at betale en stor sum. Før du tager dette skridt, rådføre sig med en entreprenør til at se dine muligheder og finde ud af, hvor meget en professionel ville opkræve for at gøre, hvad du har i tankerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com