Om køkkenskab Molding

March 18

Om køkkenskab Molding

Det er forbløffende, hvordan du kan ændre hele udseendet af dit køkken, og selv dit hus, når du lægger i nye kabinet støbning. Folk bruger så meget tid i deres køkken, blot en mindre tilføjelse kan skabe stor betydning ikke bare boligejere men potentielle homebuyers når huse er til salg. Prøv at tage din køkken skab lakering job et skridt videre ved at tilføje molding til forsiden af din flade overflade kabinetter. Du vil oprette en interessant touch uden at bruge langt flere penge end du vil gøre en simpel lakering. At sætte støbning på din frysere kan gøres let.

Bruger

Sprøjtestøbning er en fantastisk måde at gøre kedelig kabinetter har personlighed og lysere indretning i et køkken. Det er også en måde at du kan dække op små pletter på hjørnerne og kombinere materialer med forskellige bredder. Støbning kan også gøre en interessant barriere mellem køkkenskabe og tapet eller maling samt mellem to forskellige typer af træ. Uanset hvad, hvis du tilføjer meget stilfulde molding til en formel look eller enklere molding for en kolonial look, kan du finde den rigtige støbning til at passe din køkkenindretning.

Typer

For at afgøre, hvilken stil af støbning er bedst for dit køkken frysere, ønsker du at prøve forskellige udseender eller "profiler." Du kan endda bruge flere støbninger sammen til en kombineret look. Det er helt op til dig. Du kan vælge imellem to stilarter--traditionel eller dekorative. Traditionelle solide træ støbning bruges oftest og enten fremstillet af en blød træ, såsom fyr eller en hårdttræ. Det er lavet i en række forskellige profiler til at matche din indretning. Dekorative trægulv er dekorativ og kan have en række prægning figurer, mønstre og størrelser.

Tykkelse og bredde

Det er ganske nemt at sætte støbning på din frysere. Tage ned dine skabslåger og fjerne alle hardware. Rens træet grundigt, slibe og male. Du kan tilføje tynde og flade molding, som gitter og skærm, der er omkring 1/4-inch tyk. Bredderne kommer i 3/4-inch til 1 3/4 tommer.

Valg

For at afgøre, hvilke af disse er bedst for din frysere, købe en kort længde af hver art, du gerne. Sætte dem op mod døre til at se hvordan de ville se ud i forskellige mønstre. Du kan også let lim dem på kabinettet i det design, du synes ser bedst ud og tage en hurtig billede med dit kamera. Når du foretager dit endelige valg, tage de endelige målinger af de skabslåger og tilføje op mængden af støbning behov. Prime og male støbning og skære med en power gering sav for firkantede hjørner. Brug træ lim til at vedhæfte støbning og vejer det ned til 30 minutter. Tør væk overskydende lim og lad tørre.

Kroner

Skære krone støbninger til køkkenskab hjørner kan være svært. Brug en elektrisk gering sav og praksis et par gange med nogle kortere længder af støbning. Indstille molding ovenfor kabinettet på væggen, så det rækker ud over den udvendige hjørne. Sætte et mærke på bunden og bagsiden af støbning, vend det og sætte det på saven. Sætte saven på 45 grader og holde molding ved siden af den så tilbage og base som hvis ryggen er væggen og basen er loftet. Skær forsigtigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com