Om konkrete dræn

April 7

Konkrete dræn er et karakteristisk valg til private hjem og virksomheder, da de fleste bygninger ikke har dem. De er attraktive og er ofte skræddersyede. Alle tre almindelige typer af dræn--piedestal, fartøj og integral--fås i beton. De kan nemt installeres som en del af en beton bordplade.

Typer

Konkrete dræn kan være skræddersyede eller bestilles i færdigstøbte designs. De kommer i en bred vifte af stilarter, herunder drop-in, undermount og bondehus-stil (forklæde-front), som er indbygget i disken med frontpanelet for åbent at se. Mange entreprenører gerne installere synker sammen med beton bordplader til en problemfri look. Konkrete dræn er typisk dyrere end andre materialer, især når tilpasset.

Betydning

Da konkrete dræn kan være håndlavet og hånd-færdige, er tilpasning mulig. Unik skål former og størrelser, dobbelt skåle, dræn med en antik look, indbygget afløb bestyrelser og dræn af enhver farve er alt sammen muligt med beton. Også, selv med færdigstøbte designs, hver eneste vil være anderledes, fordi beton er en blanding af mange forskellige materialer, skabe variationer i farve, tekstur og generelle udseende. På grund af mulighederne, tilpasning, kan beton forbedre ethvert køkken stil, fra rustik til traditionel til moderne.

Overvejelser

Konkrete dræn er modtagelige for små stramme hårfine revner, der kan vises inden måneder efter installationen. En knæk opstår normalt på grund af subtile årstidens eller geologiske bevægelser af kabinetter og flytning af hele bygningen struktur. Entreprenører og designere opmuntre køberne til at se en hårgrænsen knæk som æstetisk tiltalende i stedet for en defekt. Hvis et stort knæk opstår, bør det være omfattet af garantien.

Effekter

Konkrete dræn skal være forseglet med en høj ydeevne og yderst holdbart fugemasse til at undgå pletter. En høj kvalitet fugemasse skal ikke genansøgning i mange år. Nogle typer af fødevarer kan forårsage en lys plet på fugemasse, hvis ikke renset straks. Enhver pletten kan fjernes ved slibning det ud og genlukning området.

Forebyggelse/løsning

Folk skal ikke placere hot pander i vasken eller gøre enhver skæring på beton. Fugemassen kan blive ridset med en kniv eller en anden skarp genstand, selv om dette kan let repareres ved at anvende fugemasse over bunden. Det er vigtigt at reparere ridser lige væk, fordi de kan give mad til at sive ind på betonen og forårsage farvning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com