Om konkrete pletter

October 14

Om konkrete pletter

Konkrete pletten kan levere en smuk, flotte sal. Pletten giver en dappled, multihued farvning, at gøre den konkret ser meget gerne marmor for kun en brøkdel af omkostningerne ved stenen. Undertiden omtalt som farvede beton, farvede beton gulve har utallige anvendelsesmuligheder. Konkrete pletten tilføjer tiltrækningskraft samt renter og holdbarhed.

Typer

Der er to primære typer af konkrete pletter. Først er solid farve pletter, også kaldet pigmenteret fangere. Denne type af pletten formidler en ensartet, sammenhængende farve på konkrete gulvet. Solid farve pletter kommer i en bred vifte af farvevalg. Den anden type er syre pletter, som er mere gennemsigtige. Syre pletter vil give et gulv en marbleized udseende, og er mere begrænset farvevalg end deres ensfarvet modstykker.

Funktion

De to forskellige typer af beton pletter hver arbejde en smule anderledes. Ensfarvet konkrete pletter er sprøjtet på. Den gasbeton absorberer denne type af pletten. På grund af dette, vil pletten ikke bære indtil laget med pletten er faktisk slidt væk. Syre pletter er kemisk baserede. Kemikalier i pletten reagere på komponenter af beton og lænker permanent. Begge typer af pletten vil vare meget lang tid.

Tidsramme

Du bør lade hver frakke af konkrete pletten tørre eller fuldføre sin reaktion inden anvende en anden frakke eller gå på overfladen. Ensfarvet konkrete pletter tager omkring to timer for at tørre. Syre pletter kan tage op til fem timer at fuldføre deres reaktion. Efter dette skal du skylle resten og lad gulvet tørre helt, før du anvender en frakke af sealer. Solid farve pletter kræver ikke afskylning.

Funktioner

En erfaren konkrete pletten professional kan skære og sandblæst designs i betonen før farvning. Dette kan dramatisk forbedre udseendet af dine plettet betongulv. På grund af sin relativt lave omkostninger er holdbarhed og elegant look, farvet beton et populært valg for bordplader, beboelse og forretning indvendige gulve, terrasser, fortove og indkørsler. Farvede beton er let at rengøre så godt, som kræver lidt mere end en vand og mildt rengøringsmiddel blanding.

Overvejelser

Syre pletter generelt kun kommer i jordfarver og kan have uforudsigelige resultater, på grund af deres kemiske makeup. Hvis kalk oprindeligt til stede i et beton gulv er blevet vasket eller eroderet væk, måske en syre pletten ikke reagere korrekt til beton. Det er vigtigt at rense og eventuelt sand et betongulv før farvning det. Hvis fedt pletter eller andre steder er til stede, pletten kan ikke obligation korrekt med beton.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com