Om kvaliteten af rustfrit stål bestik

December 30Kvaliteten af rustfrit stål bestik bestemmes af mængden af nikkel til stede. Nikkel gør bestik mere holdbare og giver bestik sin signatur skinnende finish. Lavere kvalitet rustfrit stål bestik vil indeholde lidt at ingen nikkel og dens finish bliver mattere og mere modtagelige for grubetæring og korrosion.

Typer

Den højeste kvalitet af rustfrit stål bestik er mærket 18/10. Det betyder, at det indeholder 18% krom og 10% nikkel. Den næste højeste kvalitet er mærket 18/8 og den laveste kvalitet vil være mærket 18/0, med ingen nikkel i bestik. Køb rustfrit stål bestik baseret på procenten af nikkel er den bedste indikator for kvalitet, ikke pris.

Overvejelser

Rustfrit stål anvendes i bestik er sammensat af forskellige stål og varierer i form af kvaliteter til forskellige anvendelser. Den vigtigste ingrediens i bestik er krom og nikkel har føjet til at give en modstandsdygtighed over for korrosion.

Fordele

Rustfrit stål gør bestik modstandsdygtige over for korrosion, brand og varme og effekt, samt holdbare, nemme at fremstille, sanitære og æstetisk tiltalende med en høj glans finish.

Historie

Harry Brearley udviklet 18/10 rustfrit stål i 1913, da han forsøgte at forhindre riffel Tønder fra korrosion. Mens opløse tønder i syre, opdagede han, at stål med en høj chrom indhold ikke opløses i syre. Efter eksperimenter med forskellige niveauer af chrom, han tog sin opdagelse til Thos Firth & sønner i 1914 og begyndte at producere rustfrit stål bestik for offentligheden. Brearleys rustfrit stål blev senere forbedret for at gøre produktionen og polering lettere af knive.

Opretholde rustfrit stål bestik

Rustfrit stål bestik, især knive, er tilbøjelige til misfarvning eller rustpletter, selvom disse kan fjernes med en ikke-slibende rustfrit stål polsk. Disse steder er for det meste forårsaget af gentagen eksponering for kaffe, te, eddike og salt, og typisk vises under den opvaskemaskine varmt tør cyklus. Undgå iblødsætning rustfrit stål bestik i vand natten over og undgå vaskemiddel med citron til at opretholde sin skinnende finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com