Om læder kvaliteter til møbler

November 25

Det kan synes ulogisk, men mindre efterbehandling arbejde kræver, at læder, den højere lønklasse er det givet. Læder er gradueret efter kvaliteten af Skjul og mængden af behandling, det kræver. Når du køber lædermøbler, er det vigtigt at vide grade af læder til at skelne, om prisen er passende og hvordan pleje og rense stykket.

Fuldnarvet

Når lædermøbler falder ind under full-grain klassificering, er det den højeste kvalitet. Lille ufuldkommenheder Vis gennem, såsom hvor koen kan have gnides mod en gren eller hvor det krøllet fra fedt ruller. Fornemmelsen af fuldnarvet er blød og smørbar. Det vil have en stærkere læder lugt. Skindene er farvet med et klart anilin farvestof, således at den naturlige skønhed af dyret kan vise gennem. Over tid fortsat full-grain læder alder og ændre sig afhængigt af sin eksponering for sollys og andre miljømæssige faktorer.

Top Grain

I modsætning til sit navn er top-grain læder ikke den højeste klassificering for huder bruges til at lave møbler. I stedet, den top grain er en efterligning korn, der er stemplet på toppen af den farvet Skjul. Formålet med top-grain klassificering er maske ufuldkommenheder og give stol eller sofa et ensartet udseende. Mens mange forbrugere siger, de vil have den bedste læder på deres møbler, de ikke kan lide den ujævn farve, der viser gennem på naturlige materialer. En top-grain frakke er sat på den farvet Skjul efter den virkelige korn er slebet væk for at give en glat overflade. Mens top korn føler stivere at røre, er de bare så holdbare, hvis ikke mere longwearing, som højere end full-grain belægninger.

Split korn

Som top-grain læder behandles split læder stærkt når Skjul har været garvede. Kornet er slebet ned og skjule er farvet. Split-grain læder kommer fra de inderste dele af en dyrets krop, i modsætning til top grain og fuldnarvet, der er taget fra de robuste ydre lag af Skjul. Split korn stadig giver en robust materiale til møbler beslutningstagere. Oftest, når et produkt bærer etiketten "ægte læder", er det lavet af split-læder stykker.

Agglomererede læder

Agglomererede læder er undertiden genkendelige ved patchwork udseendet af stykket. Materialet er fra undersiden og mindre områder af et dyr. Overskydende stykker, der ikke er stor nok til at gøre et sæde eller pude er syet sammen og derefter farvet. Oftest, men er brikkerne smeltet sammen i en kemisk proces, der gør dem ligne solidt læder. Møbler lavet af agglomererede læder er den mindste holdbar af alle kvaliteter. Agglomererede læder bruges mere til tøj, men møbler lavet af agglomererede læder tilbyder forbrugerne indstillinger, der er relativt billig.

Pleje og rengøring

Mens stærkt behandlet læder kan rengøres med vand-baserede produkter, er det bedst at holde sig med læder rengøringsmidler på alle lædermøbler. Det er ikke altid klart hvad grade af læder er på et stykke af møbler, fordi producenter vildlede forbrugerne nogle gange med uklare etiketter og formulering. Bo på den sikre side og støv læder med en tør klud, og gnid læder rengøringsmidler og balsam i materialet til at rengøre og vedligeholde holdbarheden af møblerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com