Om madrasser

September 25

Om madrasser

En tredjedel af de fleste menneskers liv er brugt sovende. Mens du sover, din hjerne lagrer hvad du har lært for dagen, løser problemer og kommer op med nye ideer. Kroppen vokser og reparerer skader så godt. Uden en god nats søvn er folk mere tilbøjelige til fedme, kræft, hjertesygdomme og diabetes. At have den rigtige madras kan hjælpe dig med at sove mere trygt, så din krop kan fuldt ud udføre disse funktioner.

Fordele

Hvis du har nogensinde sovet på gulvet, ved du, det ikke er noget du ønsker at gøre på en natlig grundlag. Madrasser ikke blot giver komfort til vores organer, ved at yde en blød og behagelig overflade til at sove på, men de også rejse os fra gulvet, så at vi udsættes for mindre kladder som vi sover. At hæve sengen også beskytter os mod snavs og skadedyr.

Størrelse

Madrasser kommer i en vifte af størrelser. En twin størrelse, også kaldet en enkelt seng, er mest almindeligt anvendt til børn og i værelser hvor der er behov for mere end én seng. Enkeltsenge er 39 inches lang og 75 inches lang. Enkeltsenge også komme i ekstra lang, som er 5 inches længere end den standard dobbeltseng.

Fuld størrelse madrasser, også kaldet dobbelt størrelse, er over en fod bredere end en dobbeltseng. De er 54 inches lang og 75 inches lang.Queen size madrasser er bredere end en dobbeltseng. På 50 inches lang og 75 inches lang har to mennesker stadig mindre plads end de er vant til med en dobbeltseng.King size madrasser er den bredeste seng og de er næsten lige så bred som to enkeltsenge. King size madrasser er også længere end standard madrasser. Denne seng kan være svært at flytte ind i stramme mellemrum, hvilket er grunden til boks foråret er typisk opdelt i halve. Den standard størrelse for en king size madras er 76 inches lang og 80 inches lang.

Den største madras størrelse af alle er California king. Det tilføjer en anden 4 inches til længden af den standard eller østlige konge og leveres også med en split boks foråret. På 72 inches lang og 84 inches lang er det den største madras du kan få uden for at have en brugerdefineret seng lavet for en stor del af pengene.

Historien om

Folk har ikke altid madrasser til at sove på. Den neolitiske periode sov mennesker på jorden eller på flade sten dækket med dyreskind. De første madrasser blev lavet omkring 3000 F.kr. Madrasser fik mere og mere komfortable over tid og fløjl og silke stof anvendes i byggeri i renæssancen sammen med gitter-arbejdede reb senge. Moderne madrasser med fjedre og lag af dæmpning blev populær efter anden verdenskrig, når fabrikker fundet nemmere måder at gøre dem. Hukommelse skum blev opdaget i 1960 ' erne og i 1980 ' erne, de fleste madrasser blev lavet af en kombination af bomuld, skum og indre fjedre. Før dette tidspunkt, blev de fyldt med hø, bomuld eller uld.

Boks foråret, som bruges med madras med et par undtagelser, blev udbredt omkring samme tid, at madrasser var første masseproducerede. Boks foråret forlænger livet af madrassen og hjælper med at gøre sengen mindre klumpet. De fleste madrasser er designet til at arbejde med en boks foråret.

Type

Der er et par grundlæggende typer af madrasser udover standard foråret og skum-baserede madras. Air madrasser er lavet af plastik eller gummi og fyldt med luft. Disse madrasser er som regel midlertidige og bruges til overnattende gæster eller mens camping og derefter deflateret og gemt væk. Luft senge er også tilgængelige til langvarig brug, såsom AeroBed, The Air Sky og Wenzel.En futon er en type madras, som kan omdannes til sofa.

Søvn nummer eller Select Comfort sengen er en kombination af en traditionel seng og en luftmadras. Sengen leveres med fjernbetjeninger, der tillader dig at tilføje eller fjerne luft til at matche niveau eller hårdhed af blødhed, du har brug for.Vand bed madrasser er præcis, hvad de lyder som. De er madrasser fyldt med vand. Vandsenge kommer ofte med varme kontrol for ekstra komfort. Nogle mennesker finder vandsenge meget komfortabel, mens andre ikke kan lide motion (selv med de mere robuste typografier) eller ikke føler de har den støtte, de har brug for.

Ekspert indsigt

Hvis du vælger en madras er noget, som kun du kan gøre for dig selv. Hver person kræver et andet niveau af fasthed og blødhed. Når du køber en madras, er det bedst at tage din tid og shoppe rundt. Ligge på forskellige senge for 10 til 20 minutter og lad ikke sælger presse dig til at købe en seng, før du er sikker på du har fundet den perfekte pasform.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com