Om mahogni for udvendige Gates

September 10

Udvendige gates er er et nyttigt og ofte smukke herlighedsværdier i den hjem landskab. Installeret for at holde kæledyr og små børn, og måske holde nysgerrige naboer ud, give de også en følelse af hyggelige indelukke i haven. Der er mange materialer til at vælge fra, når du køber en facade. Hvis du vil have et træ gate, er mahogni et glimrende valg, så længe det vedligeholdes ordentligt.

Mahogni

Mahogni er en tæt, stram-kornet tropisk hårdttræ, der har været begunstiget til udvendige projekter for hundreder af år. Det er højt indhold af garvesyre, der gør det vand - og rot-resistente. Dens vandtæthed gør det til et populært valg til udendørsbrug døre, dæk og skibsbygning. Værdsat, er også dens evner at tage lim, hold maling og klare finish og modstå svind.

Byggeri

Finde en færdiglavet mahogni port der passer til dine behov kan være vanskelig. Hvis du er en mellem- eller avanceret woodworker, kan du gøre det selv. De fleste husejere, vil dog skal have en professionel woodworker gøre én. Look for design, der bruger de bedste konstruktionsteknikker, såsom mortises og tons, for styrken. Gates med spindler eller åbne steder så luften kan cirkulere og tørre porten hurtigt efter regn.

Finish

Maling er den mest holdbare løsning, men det skjuler den smukke korn, der kan have ført dig med at vælge mahogni i første omgang. Olie-baseret udvendige primer og udvendige akryl latex maling--det bedste du kan råd--gøre tricket pænt. Spar lak - typen bruges til båd pyntede--giver en holdbar klarlak. For en mere naturligt udseende øger en gennemtrængende træ sealer vandtæthed. Faktisk forbedrer træ sealer maling vedhæftning når brugt før grunding og maling.

Vedligeholdelse

For at sikre årtiers ydeevne, tjekke finish for skader hvert forår. Kigge efter skrælning maling og lak, især på træ leddene, og fjern ved let skrabning eller slibning. Spot prime og maling efter behov og tilføje en frakke eller to nye fernis hvert forår. Trænge ind på sealer bør opdateres to gange om året for bedste ydeevne. Udvendige mahogni færdige med gennemtrængende sealer vil fade til en lys grå med tiden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com