Om maleri et loft

May 28

Om maleri et loft

Maleri et loft er en billig måde at opfriske et værelse, tilføje varme og fremhæve indretningen. Det tager nogle planlægning, teknik, tid og kræfter, men effekten kan være fantastisk. Den klassiske hvide loft er standardvalget af hjem bygherrer og mange boligejere, men der er en ubegrænset vifte af muligheder for at male et loft der passer til din stil.

Typer

Hele spektret af farver, der arbejder på vægge kan også bruges på loftet, at tilføje dybde og renter samt ændre mood og opfattelsen af rummets størrelse. Hvide og farvede loft maling fås også med forskellige glans, mat, æggeskal, satin og forskellige blank muligheder. Brug faux finish som svamp maleri eller antik smelter loftet perfekt med rummets overordnede design og fremhæve arkitektoniske detaljer. Tekstureret maling tilføjer detaljer til et rum og kan skjule det loft mangler. Anvende vægmalerier og freskoer i loftet til at skabe en fantastisk visuel centerpiece til rummet.

Tidsramme

Afsætte mindst en dag at arbejde mere for komplekse maleri som vægmalerier og kalkmalerier. Overvej timerne nødvendigt at tømme værelse af værdigenstande, vægkunst og møbler. Tilføje tid til at dække eventuelle lagringsområdet møbler og gulve med beskyttende presenninger. Taping vægge, at få forsyninger sammen, hælde malingen i bakker og forberede eventuelle finish eller glasurer alle tilføje ekstra tid. Undgå pres frister som middagsselskaber og gemme loft projektet for en uge, når du har lidt eller ingen andre forpligtelser.

Overvejelser

Omhyggeligt læse etiketter på maling, pensler, ruller og andre værktøjer. Der er indendørs og udendørs, let at rengøre, duftende og forskellige andre typer af maling tilgængelige til at passe dit projekt. Forskellige børster passer til latex-versus oliebaserede malinger, og rullens tykkelse afhænger af, hvordan glat dine vægge er. Spørg en sælger for at få hjælp, hvis du får forvirret.Bringe et stof prøve eller inspiration stykke til maling butikken til at gøre en eksakt match loftet maling til rummet. Tilbringe lidt mere for kvalitet, især når du bruger mørke farver. Professionelle malinger er tykkere og spredes mere jævnt og reducere synlige rulle mærker.

Ekspert indsigt

Male loftet før male væggene. Altid skæres i første, ved hjælp af en 2,5-tommers børste eller større hurtigt male kanterne og hjørnerne af loftet. Hvis der kun loftet er ved at blive malet, og væggene tilbage da de er er mere opmærksomhed for detaljer nødvendig. Placer penslen i nærheden loft kant og drej børsten lidt, fanning børster. Træk nu spidse kanten af penslen langsomt langs kanten, hvilket gør en lige linje. Brug malerens tape på den øverste kant af muren til at gøre dit arbejde lettere, og Overbelast ikke børste med maling.Efter opskæring i, brug en rulle med filtypenavnet håndtere for at rulle malingen glatte, selv slagtilfælde. Som rullen tørrer, forsigtigt rulle over maling du anvendes blødgøring roller linjer. Hvid over hvide kan kun kræve en frakke af maling, men mørkere farver eller drastiske farveskift kræver to eller tre.

Advarsel

Maleri et loft kræver stiger, eventuelt stilladser og ofte nogle akavede stillinger. Male kun så langt som du kan nemt nå inden du flytter stigen--strækning for langt og du kunne stamme muskler eller falde. Fjern alle forhindringer fra gulvet og holde maling bakken ud af din vej. Stirrede op på loftet betyder ser ikke du hvor du skal hen, som kan føre til at snuble eller spill ulykker.

Effekter

En frisk hvidt loft giver en ren, lyse look til ethvert rum. Et hvidt loft med mørkere vægge tilføjer højde og gør et rum synes større. Mørke lofter tilføje varme og vil hjælpe en plads med en stor hvælvet loft vises hyggeligere og mere indbydende. Blankere finish vil reflektere mere lys, men også gøre mangler mere indlysende.Lofter og vægge af matchende mørke farver eller nuancer skaber en ensartet baggrund, som fremhæver din kunst og møbler. Trim lyse og tilbehør gør en fantastisk kontrast og holde rummet fra at være for uretfaerdigt mørkt. Vær opmærksom på at dybe farver absorberer lys snarere end at afspejle det, så et mørkt malet loft vil skære belysningen dramatisk. Mørke lofter er at foretrække frem for TV-stuer, soveværelser og huler, mens de fleste vælger lysstyrken af hvide, gule eller beige lofter til køkkener og spisestuer.

Misforståelser

Underholdning design-shows på TV viser ofte dårlige maleteknikker, som rullende væggen først uden at skære i, eller starter rullen midt i loftet og arbejder tilfældigt. Husk, at disse design eksperter er ofte aktører forsøger at skabe spændende eller sjove billeder til skærmen, og ikke bruger de korrekte maleteknikker. Altid skæres i første og derefter bruge en rulle i glat selv slagtilfælde. Start i den ene ende af loftet og arbejde hele vejen på tværs før udtynding i den næste bølge af rullende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com