Om Metal møbler

February 12

Metal møbler er en populær valg af møbler, især brugt udendørs dæk og terrasser. Dog kan metal møbler også anvendes indendørs, såsom messingsenge, messing tabeller, jern bagere stativer og metal kuriositet kabinetter. Udover at være robust, er metal møbler attraktiv, at give et nutidigt look til dit hjem. For at gøre det skiller sig ud, alt det kræver er en god polering for at give det tilføjet charme og karakter.

Fordele

Holdbarhed er den største fordel af metal møbler. For eksempel, kan ikke mange typer af ikke-metal møbler stå udenfor om vinteren og stadig se godt ud, når foråret kommer. Hvis passes ordentligt, metal møbler kan vare op til 30 år. Fordi de fleste metal møbler er behandlet for rust og varme modstand, behøver det megen vedligeholdelse.

Typer af metaller

Normalt er metal møbler lavet af stål eller aluminium. Placer en magnet på en metal overflade for at fortælle aluminium af stål, og hvis det er stål det vil holde. Stål møbler er typisk dyrere, når det bruges som møbler, med prisen varierer alt efter type af metal og tykkelse. Det er imidlertid svært at identificere det efter en finish anvendes. Stål har lav, medium eller high carbon, med mest metal møbler gøres med lavt kulstofindhold, fordi det er billigere end en højere kvalitet af kulstof. Rustfrit stål er godt for lav vedligeholdelse. Lavet af en legering af kulstof, jern og andre metaller, er dens væsentligste årsag til dets styrke på grund af chrom, som beskytter mod rust og korrosion på grund af dens tynde film af oxid på overfladen. Smedejern er godt for havemøbler, giver et klassisk look. Men det er tungt, som er en udfordring, men værdsat på blæsende dage. Det har brug for meget pleje, selv om, og kan let rust og korroderer hvis ikke vandtæt. Aluminium er mere udbredt end stål møbler, mest fordi det ikke ruster, selvom det oxiderer, dreje i en kalkholdig hvid. Det er også lettere end stål, hvilket gør det mere ønskeligt. Kastesystemet og tunge rør aluminium giver bedre kvalitet. Aluminium har at være tykkere end stål, hvis det er at have så megen styrke. Rørformet aluminium er fleksible og udhuling, foruden mindre robust. Men dens lethed gør for en ideel ved swimmingpoolen møbler og bruges hovedsageligt til bænke, stole og swing-apparater.

Typer af finish

Valg af retten er færdig metal møbler er vigtig på grund af dens holdbarhed. Nogle af de mest almindelige omfatter chrome plating, plast, malet, messing og anodiseret finish. Forkromning, selvom holdbare, er tynd og beskadiget, hvor det er udsat for luft, ridser kan ruste. Plastik-belagt finish er syntetisk fremstillet og god da de forhindrer rust eller metal skifter farve fra luft eksponering. Selv om de er så stærk som lakeringer, holde ikke de op samt galvaniseret finish. Maling finish er for både stål og aluminium møbler, selvom det nemt ridser og rustsvampe. Messing plating, som er en galvaniseret slutdato, anvendes i et bad og er holdbare. Solid messing er pebret og sjældne. For at afgøre, om en finish er solid messing sætter en magnet på møbler og hvis det klamrer sig, det er solid messing. Pels det med en klar plast finish. Anodiseret finish anvendes på aluminium møbler, fordi aluminium oxiderer. Fås i farvede eller klar, anodiseret finish er svært at holdbare, fordi det er vanskeligt at bunden og det vil bære igennem, fordi det er tynd.

Overvejelser

Når du vælger metal møbler, overveje frakke og finish, sikre overfladen er pulverlakeret--der ikke behøver vedligeholdelse-- og finish er ikke bare malet på møblerne men bagt ind i metal. Også overveje din klima. For eksempel, hvis du bor i et regnfuldt område, ønsker du møbler med tunge imprægnering og lys nok til at bære indendørs. Varme klimaer, overveje at aluminium holder på varmen, så du ikke kan bruge det indtil det køler ned.

Misforståelser

Ofte folk overveje metal møbler med at være ubehageligt, som billeder af "metal" fremtrylle kold, hard-backed stole samt kold, skinnende overflader. Det er imidlertid let at tilføje puder og polstring til at gøre møbler comfy, samt attraktive. Også, tilføje nogle simple kurver også tilføjer til komfort som mange typer af metal møbelproducenter har gjort.

Advarsel

Hvis du ikke bruger din metal møbler i en lang periode, dæk den med plast eller vinyl plader til beskyttelse. Også være hurtig til at reparere eventuelle ridser eller chips, før de begynder at ruste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com