Om Micron vandfiltre

November 29

Om Micron vandfiltre

Vandfiltrering er vigtigt i industrier så godt som hjemme. Det vand, der kommer til dit hjem kan ikke altid være perfekt til drikkevand og badevand formål. I sådanne tilfælde er det vigtigt at filter vand før du bruger den. Industrier har en strengere vand renhed krav. Derfor, de systemer, der er dyrere end nemlig hjem skik. Micron filtre, uanset størrelse, er i stand til at fjerne patogener, der forårsager dysenteri, diarré og kolera.

Om Micron filtre

En micron filteret er en enhed, der bruger papirfiltre med porestørrelse i rækken af mikron. Med sådanne små pore størrelser er disse filtre et perfekt valg for både industri og hjem brug. På grund af deres effektivitet og deres relative lethed i rengøring bruger de fleste filter enheder fremstillet i dag micron filtre. Porestørrelse af disse filtre kan variere fra 5 micron til 1 micron. Afhængigt af størrelsen af porerne varierer prisen.

Forskellige typer af Micron filtre

Afhængigt af materiale og typen af filter, micron vand filtre er klassificeret som spundet sediment filtre, string sår sediment filtre og plisseret sediment filtre. Disse micron filtre er bedømt på deres effektivitet med brug af en micron ratingsystem, som dybest set måler pore størrelser. Disse filtre kan blive bedømt på en absolut eller nominelle skala. Absolutte skala betyder, at 99 procent af åbningerne er af denne størrelse, mens nominelt tyder på, at kun 80 procent maksimale i overensstemmelse med størrelsen.

Spundet Sediment Filter

Spundet sediment filter består af fine tråde af polypropylen vævet sammen på en sådan måde, at de ydre lag har en lavere micron rating mens de indre lag har gradvist højere ratings. Derfor er micron rating af en spundet filter altid citeret i nominelle micron rating. En fordel, som dette filter har over andre typer er, at når vandet passerer gennem filteret, større partikler og sedimenter bosætte sig uden for de ydre lag mens kun mindre størrelse materialer ophold tilbage i filteret.

Streng sår Filter

Streng sår filter ligner meget streng sår filter med hensyn til konstruktion. Det er lavet af polypropylen. Men formålet med streng sår filtre er at holde tilbage maksimumsbeløbet for snavs og sand partikler. Det er derfor, at streng sår filtre bruges til at filtrere vandboringer. Naturligvis, disse filtre får kun en nominel rating.

Plisseret Sediment Filter

Plisseret sediment filtre består af kun ét lag, der er fremstillet af forskellige materialer såsom cellulose og polyestere. I virkeligheden, er denne type filter almindeligt anvendt i mange indenlandske filtersystemer i dag. Prisen for hver filtrerpapir afhænger direkte af dens tykkelse og materiale samt dens micron rating.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com