Om møbler Slipcovers

October 28

Disse er ikke din mormors slipcovers. Disse er ikke slipcovers endnu et par år siden. Du huske dem, der så fint indtil nogen sad? Da de kom, pludselig sofaen lignede en uredt seng. Ikke mere. Nu kan slipcovers for sofaer, kærlighed sæder, spisestue stole og endda Hvilestole være lavet af tætsiddende stretch stof i næsten enhver farve du måske ønsker, at give dig hvad der ligner en ny stk i møbel til en brøkdel af prisen.

Funktion

En slipcover funktion er at beskytte møblet og holde det fra at bære eller at skjule det, fordi det ikke længere svarer, er slidt op, dato, grimme eller alle af ovenstående, eller til at ændre eller opdatere udseendet af et værelse. Hvor mange gange har du stirrede på den gamle sofa der ønsker du kunne erstatte det? En slipcover er det næstbedste. Shop for en slipcover online eller i butikker, bringe en hjem, og i et par minutter, selv du kan glemme, du ikke ser på en splinterny sofa.

Typer

Der findes flere typer af slipcovers end nogensinde før. De ser godt ud og er prissat billigt. Sofa og loveseat slipcovers kan købes til at matche, enten i en løstsiddende tuck stil eller stretch stof. Har et matchende fodskammel? Du vil finde en stretch slipcover for det også. Spisestue stole, stue stole, Hvilestole i familieværelse--uanset hvilken type af polstrede møbler, der er en slipcover til at passe det og gøre det smukt over det hele igen.

Effekter

Med slipcovers, kan du prøve en helt ny udsmykning ordningen. Har den kedelige Wedgwood blå møbler mor gav dig "god knogler"? Hvis du kan lide linjerne, vil du elske det i leopard print. Selv vilde og upraktisk farver som lime grøn eller citron gul er pludselig ikke noget problem, fordi disse slipcovers kan komme ud.

Overvejelser

Har din sofa løs tilbage puder? Hvordan vil de ud med den nye slipcover? Du kan være nødvendigt at udskifte dem eller dække dem også. Sikker pasform gør koordinerende puder til deres slipcovers, og der er hundredvis af andre muligheder online. Hvis din sofa eller loveseat har en eller to standard rektangel puder, så du kan få et brugerdefineret udseende med en stretch slipcover og separat pudebetræk. Du kan endda sætte to Sædehynder i en lang strækning cover og zip det lukket. Men, hvis din sofa eller kærlighed sæde har en T-formet sæde pude eller 2 L-formede puder, skal du en speciel figursyet stretch dækning for formede møbler. Non-stretch slipcovers med slips hjørner kan arbejde på sofaer med standard form puder, men være opmærksom på, at selv om de kommer med tucking enheder, de ikke blive gemt for længe.

Ekspert indsigt

Slipcovers er gået ind og ud af mode gennem årene. På et tidspunkt havde de fineste hjem forskellige slipcovers for forskellige årstider. Den faktiske møbler kan være i en dyb-tonet tunge stof til ward off vinteren chill, men til foråret og sommeren, ud kom lys blomstermotiver dækker specialfremstillede af dygtige håndværkere. Brugerdefinerede slipcovers er stadig tilgængelige via polstring butikker, eller du selv kan lave dine egne. Find tutorials og videoer fra mange kilder online. Hvis du er ekspert på syning eller har taget klasser i gør det selv-polstring, finder du gør din egen slipcovers krævende, men givende. Hvis ikke, drage fordel af de mange overkommelige, færdige indstillinger tilgængelige i dag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com