Om moderne Boligindretning

March 24

Længe den eksklusive provinsen af pengestærkt intelligentsiaen, moderne design er blevet mere tilgængelig end nogensinde. Hvis du længes efter store vidder af glas; lange, lave sofaer; og skulpturelle stole; så kan moderne indretning være rigtige for dig.

Historie

Stil med indretning, der blev primært kendt som "midten af århundredet moderne" begyndte efter anden verdenskrig sammen med arkitekter, der har designet ren-foret, funktionelle bygninger.

Funktioner

Moderne Boligindretning er karakteriseret af organiske former, rene linjer og åbne grundplaner. Værelserne er ekstra og overskueligt, ofte med store vidder af pladen glasvinduer at udnytte visningen.

Møbler

Mange møbeldesigns fra 1950erne og 1960s er stadig i produktion, og kan tilføje en moderne føler til et værelse øjeblikkeligt, som Harry Bertoia Diamond lænestol eller en Eero Saarinen bord.

Farver

"Klassiske" moderne design er afhængig af hvide vægge og møbler, træ toner og cool neutrale, såsom skifer grå. Men mange moderne dekoratører bruge tilbehør i lysere farver (f.eks. rød, lime grøn eller brændt orange) at tilføje interesse.

Advarsel

Strengt moderne udsmykning kan ikke være et godt valg for en familie med små børn; Det er vanskeligt at foretage en moderne værelse føle hyggelige, og hvide møbler og vægge blive snavset let.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com