Om moderne stue Designs

October 30

Om moderne stue Designs

Moderne møbler blev indført i begyndelsen af 1900-tallet og blev en velkommen lettelse at tidligere stilarter, som var for det meste lavet af tunge, mørke, udskåret træ med masser af mønstret stof. Moderne styling lader øjet pass over enkle former med metal finish og støbt krydsfiner.

Historie

Flere arkitekter indvarslede den moderne æra: Ludwig Mies van der Rohe, Walter Gropius og Le Corbusier. Van der Rohe blev berømt for at designe den tyske pavillon, glas og marmor struktur med et fladt tag og flytbare vægge, for den internationale udstilling i Barcelona i 1929, som han også lavet den berømte krom og læder Barcelona stol.Walter Adolph Georg Gropius, et nutidigt af van der Rohe's, var en tysk arkitekt og grundlægger af Bauhaus, en skole i Tyskland, der kombineret håndværk og fine arts og blev berømt for sin overjordisk tilgang til design.Charles-Edouard Jeanneret-Gris, ellers kendt som Le Corbusier, var en fransk arkitekt, designer, byplanlægger og maler. Han pillet med møbeldesign også, og efter Charlotte Perriand kom hans studio, samarbejdet produceret tre forkromede tubulær stål stole, han er stadig kendt for i dag.

Identifikation

En af de største påvirkninger på moderne møbler var eksistensen af nye materialer. Formstøbt krydsfiner, plast harpiks, glasfiber, stål og wire mesh opfostrede modige nye designs og et arkitektonisk look for møbler.1950s bragt design af Charles og Ray Eames, en amerikansk mand og kone designteam, der gammeldags nogle fantastiske stole til Herman Miller. Deres chokerende nyt udseende var den perfekte blanding af kunst med teknologi.

Funktion

Moderne designstil straks appelleret til unge arbejder fagfolk, især efter anden verdenskrig. Disse travle, flittig boligejere undgået de mere kræsne, pleje-intensive møbler fra fortiden og vedtaget de rene, lige, cool linjer af moderne. Væk med rod, forvise kaos; organisation af reservedele ser i sort toner sat tempoet for moderne trendsættere. Et par dyre varer i stark farver gjorde den talende.

Funktioner

Hvornår ikke sorte og hvide, moderne værelser har tendens til at funktionen stark mættede farver i store blokke, eller enorme mønstre at hjælp opkald opmærksomhed på de lige linjer af møblerne.Designfilosofi, sig synes at diktere, at less is more: ingen tchotchkes roder tabellen, måske en etage pude eller to, og kun symmetrisk, tamme sideborde er ønskede her, og det er mere end sandsynligt et barn-fri zone. Lamper er store og elegante eller bøjning som willows, eller måske store plast Monoliter i baggrunden.

Overvejelser

Muligheder for at købe moderne stue møbler er rigeligt, med alle tilgængelige, fra billige knockoffs til den meget høje ende---fra $800 stole til $12.000 sectionals kurspoint. Italienerne har lavet en kunstart af sectionals, og Internet shopping er en blast.Læder er den bedste struktur, men hvis du skal have tekstur, kigge efter stof med geometriske figurer i design. Cocktail tabeller ligner rumskibe, eller svinge fra hinanden som Domino i en stak. Tæpper og illustrationer er enten popkunst eller simpel zigzagger i dristige farver. Sørg for at tilføje metal eller chrome ben for deres meget reflekterende overflade.Kunst kan være abstrakt eller skulpturelle; ingen stilleben her. Ure har rig ibenholt woods i tunnelen figurer, og lamper kan være bolde eller kasser. Skabe til opbevaring er fine, men de skal være fed og spille op den rektangulære. Liggestolene kan ligne spande eller læder ombrudt omkring chrome. Tror "Jetsons" og "Star Trek." Du er cool, slanke, og kubistiske og bør kure ind i din stol.

Advarsel

Moderne er ikke moderne. Moderne er møbler, der er gjort i dag. moderne er en stil. Undertiden moderne møbler kan bruges i værelser med gammeldags stil. Moderne behov mere albuerum og ønsker at dominere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com