Om opvaskemaskine vedligeholdelse

November 20

Korrekt, rutinemæssig vedligeholdelse er afgørende for at holde din opvaskemaskine kører pålideligt og effektivt, samtidig med at undgå muligheden for dyre reparationer. Ikke kun hjælper det opretholde din opvaskemaskine i optimal kørende tilstand, men også sænker maskinens energiforbrug og ofte forlænger dens anvendelige liv.

Funktioner

Når du køber opvaskemaskine, er det afgørende at shoppe for en model, der har indbyggede funktioner, der er designet til at minimere behovet for vedligeholdelse og hvilket gør vedligeholdelse nemt. Flere opvaskemaskiner på markedet har i dag sådanne funktioner, herunder: Selvrensende filtre: disse er især vigtigt, hvis du har ofte stærkt tilsmudsede retter eller en travl livsstil.

Hårde fødevarer disposers: denne funktion sparer du både vand og tid, fordi du ikke behøver at prerinse retter, før du indlæser dem. Disse modeller er heller ikke så modtagelige for lugt.

Pleje

Være særlig opmærksom på din opvaskemaskine bevægelige dele inklusive mad afløb, filtre og pakninger. Check og Rengør komponenterne regelmæssigt for at undgå enhver tilstopning. Se din instruktionsbog for instruktioner om, hvordan du fjerner og rense dem. Hvis du opdager eventuelle revner eller huller i pakningen, erstatte det for at forhindre lækager.

Tjek den opvaskemaskine rengøring rum for nogen ridser på væggene eller i overfladebehandling af Opvaskestativ. Disse områder, skal hvis nogen, forsegles med en vandtæt forsegling der forhindrer rust.

Rengøring

Ren din opvaskemaskine regelmæssigt. Ligesom alle andre store apparater, som bruges ofte, trænger det rutinemæssigt til rengøring.Fyld en stor skål med varmt sæbevand. Med en lille børste som en gammel tandbørste, krat omkring opvaskevand døren, pasning til at rense ud de gunk, der hober sig op i sprækker og ribber af dens gummipakning. Brug en svamp og sæbevand til at rengøre indersiden af opvaskemaskine døren samt snavs, du børste ud. Fjern bunden Opvaskestativ for at få adgang til området afløb. Fjerne hvilken som helst næring eller andre akkumuleret materiale, der kan tilstoppe det. Ren ydersiden af opvaskemaskine med en fugtig svamp og varmt, sæbevand vand.

Desinficere og Deodorize

Tom ud af opvaskemaskinen. Hæld en kop hvid eddike i bunden af opvaskevand. Lad det i en time. Køre opvaskemaskinen gennem en skylning ved den højeste vandtemperatur du kan bruge. Eddike hjælper til at opløse alle mineralforekomster samt hårdt vand pletblødning.

SLET DETTE AFSNIT

Bemærk at efterspørgslen STUDIOS: Slet venligst dette afsnit. Afsnit 4 blev gentaget i afsnit 5, så jeg tog det. Men systemet ville ikke lade mig godkende det, medmindre der var tekst i overskriften og dette felt. Så jeg troede, jeg havde bare skrive en note til dig og forhåbentlig du er i stand til at fjerne både og flytte artiklen. Tak.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com