Om pejs omgiver

December 15

Om pejs omgiver

Den gennemsnitlige pejs består af en indre ild boks. Dette er også kendt som skorstenen. Det består af det faktiske brændende område, pejs surround og kappe. Mens nogle kan se udsmykning af kappen at være den mest iboende del til sin æstetik, er pejs surround lige så vigtigt. Sammensat af brandsikre materialer, tilføjer pejs surround et ekstra designelement til kappen, selv. Faktisk accentuerer den elegance af pejsen som en helhed.

Identifikation

Pejs surround består af tre sider. Alle sider opretter direkte forbindelse til kappen og Arne-området. Mens mange materialer er tilgængelig til at oprette en ønskede udseende, er især anvendte materialer kalksten, marmor, træ og mursten. Mens surround er normalt en separat enhed, er der nogle producenter, der konstruerer kapper, der er kendt som fuld surround kapper.

Overvejelser

Krakket fliser og smuldrende sten kan bortlede opmærksomheden fra skønheden i din pejs surround. I dette tilfælde vil du fjerne beskadigede fliser eller sten. Erstatte det med nye materialer. Da de fleste fliser og sten er tilsluttet en surround af en metal indramning, vil det være nødvendigt at løsne møtrikkerne for at frigive dem. Men en gang udgivet være rede til at støtte rammen i sin helhed, eller du kan ende med mere beskadiget fliser, end du regnede med. Nogle gange reparere i stedet for at erstatte er det bedste bud. Køb en emalje baseret maling, der matcher farven på flisen kan tjene som en passende æstetiske fix.

Forebyggelse/løsning

På grund af ophobning af aske og sod fra en arbejdende pejs kan surround blive en skamplet for byen. For at holde pejs surround i uberørt tilstand, vil det være nødvendigt at følge en regelmæssig rengøring rutine i de koldere måneder, og lysere pligt rengøring i de varmere årstider er nødvendig, når pejsen ikke anvendes. For strengere rengøring, kan bagepulver blandes med vand til at danne en pasta anvendes med en nylon krat pensel. Det kan fjernes med en våd klud. I mellem tilstrækkeligt vand påføres med en klud og mild sæbe.

Fordele

Vælge for at installere en pejs surround, der er adskilt fra kappen, hvis din smag ændrer sig undertiden. Dette vil tillade dig at foretage kosmetiske ændringer i fremtiden uden at skulle erstatte kappen. For eksempel, hvis du har for nylig renoveret værelse indeholder en pejs, kan træet fjernes og erstattes med en sten, marmor eller keramiske fliser, der vil skabe mere af det udseende, som du er interesseret i.

Advarsel

Når redecorating et rum, kan nogle husejere være tilbøjelige til at investere i en fuld surround kappe for deres pejs. Mens dette kan synes som en hurtig løsning for en ældre surround og kappe, der forværres, kan det ikke altid være det klogeste valg. Det er vigtigt at gennemgå producentens advarsler før du flytter videre med køb. Ikke alle omgiver er skabt lige, og hvis du køber en, der er strengt skal anvendes til elektriske pejse og ikke for en traditionel en, det kan resultere i et hus brand.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com