Om Picture collager

January 12

Om Picture collager

Billeder der bruges til at fange et øjeblik, viser en hukommelse og gemme ting fra fortiden i fremtiden at se. Når et billede ikke er bare nok til at vise noget folk kan stole på slideshows, collager scrapbøger, eller billede for at vise denne meddelelse. Der er en lang række collager, som folk skaber og hver collage repræsenterer en gruppe af billeder, der har særlig betydning for en person eller en masse mennesker og kunne faktisk gøre nogen penge.

Funktion

Fotocollager der bruges til en række årsager, men det grundlæggende koncept er en samling af billeder sat sammen til at skabe en meningsfuld helhed for noget. Formålet med collagerne kan være at fremvise en begivenhed, familie, venner eller designet specielt til at fremvise noget større på en hval-formet collage billeder af havet.

Typer

Der er forskellige typer af picture collager. En af de mest grundlæggende metoder til at oprette et billede collage er i hånden. Dette indebærer en farvet backboard eller plakat bord, snit og beskårede billeder og en masse tape eller lim. Fotografierne er alle designet sammen i en tilfældig form for mønster, som regel med billeder alle rørende og overlappende hinanden.Collager kan også oprettes i programmer som Adobe Photoshop. Der oprettes en ny fil og fotos er skåret, skæv og indsatte i en tom skifer, hvor det er meget nemmere at manøvrere og tilpasse billeder. Det endelige produkt er derefter sendt gennem en foto-service hjemmeside eller udskrives fra hjemmecomputer til at vise.

Størrelse

Regelmæssig fotos er normalt trykt på 4 x 6, men på grund af karakteren af collager disse kan være meget større. Den større størrelse bruges til at passe flere billeder, og gennemsnit spænder fra 8 x 10 fotos til fuld størrelse plakat collager. Kæmpe collager der bruges på sportsarenaer, på billboards, og på skoler og andre offentlige steder. De kan bruges til at vise en annonce, gruppe eller team, eller vise en besked for seerne.

Potentielle

Collager har potentiale til at gøre en masse penge, hvis de oprettes professionelt. For eksempel, du har foretaget finde fotocollager af sportens stjerner sælger på butikker på normal størrelse plakater. Natur collager er også populære, men en populær collage stil, der har fanget på er "Billede i et billede" plakater. Disse plakater er lavet ved at tage hundreder af små billeder og arrangere dem så, når du står langt væk, en stor billede er dannet. Det har været set gjort til billeder som Mickey Mouse og Homer Simpson.

Overvejelser

Når du opretter et billede collage, er der mange ting at overveje. Hvilken type af tema vil du for? Der er publikum for dette collage? Hvad vil du opnå ved oprettelse af dette collage? Nogle andre ting at overveje, når du opretter en collage er form, farve, størrelse, og måde collage er lavet. Et billede collage oprettet ved hjælp af en digital redigering program vil gøre det endelige produkt ser mere professionelle ud.Tjek fotoprint hjemmesider for nem at bruge collage beslutningstagere. Med disse "Photo guider," du nødt bare til at skal du blot vælge de fotos, du vil være i collage og websites vil hjælpe dig med resten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com