Om Popcorn tekstureret lofter

March 18

Om Popcorn tekstureret lofter

Popcorn-teksturerede lofter blev en populær form for design tilbage i det sene 1970 og begyndelsen af firserne, men de har gjort et comeback i de seneste år. Den vigtigste grund for at anvende teksturen er at skabe en følelse af tilføjet flair og dybde til et loft og skjule mangler i en dårlig maling job, eller at skjule vandskade og tilhugget maling. Hvis du overvejer at arbejde en popcorn tekstur til dine lofter, Husk på at det er enkle at anvende, men svært at fjerne.

Identifikation

Popcorn-teksturerede lofter kan blive bemærket af bump eller punkter, der er oprettet og blandet ind i malingen snarere end en glat eller flad finish. Nogle popcorn teksturer har funkler eller krystaller i malingen tilføjer glans og farve til loftet. En popcorn loftet også kan identificeres ved at føle ruhed og nogle skarpe kanter, som kan stikke huden. Popcorn tekstur er oprettet ud fra en formel kaldet spray tekstur og er solgt til mange hjem forbedring butikker rundt om i verden. Tekstureret lofter kan også være lavet af en blanding af maling og spackle, der er dannet i en tyk konsistens, og derefter anvendes på loftet med en murske eller svamp.

Funktion

Den vigtigste funktion af at have en popcorn-teksturerede loft typisk er at skjule pletter og ujævn mønstre i loftet i et hjem eller bygning. Tekstureret loftet giver et falsk indtryk af at det malede område er lydefri fri, når i virkeligheden det kunne skjule dips, rifter i gips eller gips samt huller mellem væggen kanter. Popcorn-teksturerede lofter kan også tilføje stænk af farve og glimt ved at føje glitter eller små farvede grus til loftet, derfor blande ind i de omkringliggende indretning.

Misforståelser

Nogle misforståelser af popcorn-teksturerede lofter er at de er fast inventar til loftet, og intet mere vil savn at blive gennemstegt efter tekstur er blevet anvendt. Dette gælder for så længe loftet ikke kræver et frisk lag maling. Faktisk er det umuligt at held male over popcorn-teksturerede lofter på grund af tekstur ikke tillader den nye maling til at overholde korrekt. Maling vil begynde at dryppe voldsomt, og der vil være synlige huller hvor ikke vil den nye maling kunne anvende.

Forebyggelse/løsning

I nyligt hang drywall eller gips, samt et nyt hus, er popcorn tekstur modet, fordi teksturen vil skulle fjernes, hvis loftet er at nogensinde blive malet. Dette kan være en meget kedelig og tidskrævende projekt. At fjerne popcorn tekstur er ikke umuligt, og kan gøres med de rigtige værktøjer såsom masser af bomuld drop klude til at dække området og gulvet, varmt vand, svamp, spackle kniv eller anden skarp genstand, og flere plast tarps på toppen af bomuld drop klude. Anvende varmt vand til tekstur og derefter skrabe teksturen væk er den eneste måde at slippe af med det snarere end fjernelse af drywall eller gips. Når du fjerner teksturen, har ekstra pleje skal tages på grund af støv af tekstur, maling chips og utilsigtet skade til gips eller gips.

Effekter

Popcorn-teksturerede lofter giver et rigt tekstureret udseende, der giver kedelig og voldsramte lofter look af elegance med design flair. Popcorn tekstur kan nemt anvendes med en speciel spray pistol fundet i hjem forbedring butikker eller af en maling børste teknik, der involverer dypning pensel i maling blandingen og derefter dreje børsten i en metode, der skaber en lille forhøjning eller rejst bump. Dette gøres i en semi-cirkulær bevægelse, indtil den ønskede effekt er nået.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com