Om produkter at dræbe Crabgrass

May 27

Digitaria, også kendt som crabgrass, er et almindeligt ukrudt, der ofte dominerer dyrkede græsplæner og haver, overhaling områder bestemt til andre planter. Crabgrass planter formere gennem spiring, sprede frø i hele den hele varme sæson, der kan til sidst overtage græsplæner og haver, hvis ikke ordentligt behandlet. At vide, hvilke skridt der skal tages, og hvornår du skal tage dem kan gøre forskellen mellem en smuk plæne og en skvattet katastrofeområde.

Historien om

Crabgrass er en ukrudtsplante, der kan løbende spredt sine frø for hele sæsoner, at bringe om potentialet for en græsplæne overtagelse ved begyndelsen af den næste sæson. Det vokser i moderat til varme klimaer i hele begge hjernehalvdele. Nogle steder giver det god ernæring til græsning for kvæg. I nogle områder af verden, er de frø, den producerer ristet og malet til mel til forbrug.

Funktioner

Selv om der er forskellige slags crabgrass, besidder de mest almindelige sorter flad, bred, græs-lignende blade. De vokser lang stilke med frø stilke, der ligner fem fingre på den øverste del. Det er finger-lignende frø stilke, der giver planten dens videnskabelige navn, Digitaria. Hver plante kan vokse til omkring 1-fod i diameter og hurtigt vil overhale dyrkede græsplæner, som enkelte planter spredt ca 150.000 frø, der vil vokse til at erstatte omgivende planter.

Ekspert indsigt

Den mest effektive måde at eliminere crabgrass i en dyrkede areal er at forhindre, at frøene spire når de spredes. Dette vil indebære ved hjælp af en pre emergent herbicid, der forhindrer spredning af frø fra at finde den jord, de behøver for at vokse. For at denne foranstaltning skal være effektiv, flere doser af ukrudtsmidlet kan være nødvendigt og de skal anvendes på en meget bestemt tidspunkt.

Fordele

En af de mest effektive pre emergent herbicider til brug på crabgrass er sidurion, som er den vigtigste ingrediens i et produkt kaldet Tupersan. Fordelen ved at bruge Tupersan er, at det vil forhindre crabgrass frø fra spire mens det stadig tillader nyt græsplænen frø spirer og trives. Selvom Tupersan mål crabgrass specifikt, er det stadig anbefales, at brugerne ikke bruger det på nyligt seedede græsplæner indtil den ønskede græs er vokset stor nok skal klippes omkring tre gange.

Ekspert indsigt

Et alternativ til at bruge Tupersan er pre emergent ukrudtsmidlet kaldet Dimension. Dette produkt virker effektivt på crabgrass, men det kan også interferere med nyligt seedede græsplæner. Fordelen ved at bruge Dimension, er imidlertid, at det er moderat effektive på crabgrass, der allerede er opstået, således at tage om udpegningen af post emergent samt pre emergent herbicid.

Tidsramme

Fordi pre emergent herbicider dræbe crabgrass før dens frøplanter dukke op, er den specifikke tid til at bruge dem når jorden først når en temperatur på ca 50 til 55 grader Fahrenheit. En populær teknik for at finde denne smalle vindue er at se blomstrende forsythia plante. Når forsythia begynder at blomstre, skal du vente omkring to uger at anvende den pre emergent herbicid på sin anbefalede styrke på tværs af det ønskede område. En anden plante at se er lilla, da det vil blomstre omkring samme tid som crabgrass. Tommelfingerregel at bruge når du anvender dette princip er at få ukrudtsmidlet efter forsythia blomstrer, men før lilla har mulighed for.

Ekspert indsigt

Når du bruger pre emergent herbicider at kontrollere crabgrass, holde betragtning, at den jævnt spredt herbicid er kun beregnet til at give en overflade barriere, som crabgrass ikke kan passere gennem. Hvis jordens overflade er brudt periode spiring, anbefales det at re-andrage den ønskede herbicid i området hvor overfladen var trængt. Hvis du planlægger at engagere sig i grave eller græsplæne beluftning, prøve at planlægge aktiviteter omkring spiring periode af crabgrass.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com