Om pude dækker

January 21

Om pude dækker

Pude dækker beskytte og dekorere et bredt udvalg af puder fra sofaen puder du sidde på at smide puder til vinduet sædehynder. Disse dækker kan dramatisk ændre indretningen af rummet for at gøre det føler formel eller mere som en luftig lukket veranda. Mange pude dækker kan fjernes for at rense eller udskifte dem.

Fjernelse

Du kan tage off dækker fra nogle puder at rengøre eller udskifte dem. Nogle sofa pude dækker vil have en lynlås på bagsiden af puden. Lyne lynlåsen, og træk puden fra forsiden. Lynlåsen kan være skjult under et sammenrullet rør på forsiden. Gulv puder eller scatter puder har undertiden kuvert dækker hvor dækslet er foldet over i ryggen til at skjule en åbning, der tillader dig at fjerne puden.

Rengøring

Der kan rengøring restriktioner, selvom du kan fjerne pudebetræk. Kontrollere polstring tag placeret på undersiden af møbler for rengøring oplysninger. En "W" på mærket angiver, at polstring kan rengøres med vand. Tørring Rengøring opløsningsmidler bør anvendes til at rense polstring markeret med en "S." En blanding af vand og renseri opløsningsmidler vil rense et pudebetræk, hvis møbler er markeret med "W/S."

Udsmykning

Hvis rengøring undlader at fjerne snavs eller pletter på en pudebetræk, kan du dekorere over pletter med stof maling, der er tilgængelig i en bred vifte af stilarter og er permanent, så det er også sikkert for sidder puder. Skitsere pudebetræk i sparkle maling ved at klemme maling tube og bruge det som en applikator. Dække steder med geometriske mønstre i mørke farver, eller male et lille scene på pudebetræk.

Regenereret stof

Du kan også løse din pudebetræk rengøring eller indretning problemer ved at erstatte en pudebetræk billigt med regenereret stof. Button-down skjorter gøre en interessant udskiftning dækning for smide puder. En serape vægtæppe eller tæppe kan lyst dække sofaen eller spredt gulv puder og gøre dem helt trygge. Gamle gardiner, tæpper, sengetæpper eller lange kjoler, der har været kasseret vil også give nok materiale for at gøre nye pude dækker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com