Om rengøring løsninger for Vinyl sidespor

March 4

Om rengøring løsninger for Vinyl sidespor

Vinyl sidespor er en manipuleret produkt fremstillet af polyvinylchlorid (PVC) harpiks. Det er en stadig mere populære alternativ til traditionel sidespor som træ, aluminium og fiber cement sidespor for tyndplader. En del af populariteten af vinyl sidespor stammer fra minimal pleje og vedligeholdelse kræver. Denne pleje omfatter en årlig rengøring, og der er en række af rengøring løsninger til vinyl sidespor, kan bruges.

Hjemmelavet

Mens der er en række af kommercielt fremstillede vinyl sidespor rengøringsmidler er tilgængelige, kan du nemt og billigt gøre din egen. Denne indstilling giver mulighed også at sikre, at kun miljøvenlige produkter vil blive anvendt til din rengøring projekt. Her er et par rengøring løsninger til vinyl sidespor, som du kan bruge.

Sæbe

Gode gamle sæbevand er et effektivt rengøringsmiddel til dette sidespor. Opvask sæbe eller mild vaskeri sæbe opløst i varmt vand er en enkel rengøring løsning for vinyl sidespor. Hvis du vil bruge det, skyl sidespor med en slange, forsigtigt krat med en børste eller blød klud og den varme, sudsy vand, så Skyl grundigt.

Skimmel og meldug

En mild opløsning af blegemiddel kan bruges til at rense skimmel og meldug pletter fra små områder af vinyl sidespor. Bland 1 del blegemiddel med 2 dele vand løsning. Blot dyppe din klud i den fortyndede blegemiddel, tørre vinyl ren og skyl straks med haveslangen. En eddike løsning kan bruges til at rense skimmel og meldug fra større sektioner vinyl sidespor. Bland 1 del hvid eddike med 2 dele vand til dette formål. Skyl grundigt, når du er færdig.

Rengøringsmidler

En række almindelige rengøringsmidler tilbyder effektiv rengøring løsninger til vinyl sidespor. Quick-N-Brite og Mean green er økonomisk, ikke-giftige, multi overflade rengøringsmidler, der kan bruges til at rense snavs og fedt fra vinyl sidespor. Rustning alle og enkle grønne er ideelle til at slippe af med snavs, spindelvæv, insekter og fugleklatter. Fantastik, Windex og Murphy olie sæbe er også nyttige til rengøring snavs, rust, tyggegummi og græs pletter.

Værktøjer

Disse rengøringsmidler kan anvendes ved hjælp af en blød, ren klud eller en blød børste med en lang håndtag eller en extender. En almindelig haveslange med en bil penslen vedhæftede fil er en nem måde at krat og skyl din rengøring løsning. Bil penslen vedhæftede er typisk tilgængelige fra hardware og automatisk levering butikker.En 2200 psi eller højere højtryksrenser er effektiv for skrappere rengøringsopgaver. Også kaldet en højtryksspuler, bør pres skiver anvendes med forsigtighed, fordi de kan skrælle maling simpelthen fra den ren og skær kraft af vandet. Vinduer skal være lukket og låst fra indersiden og inventar beklædt med plastikposer, før du begynder at rengøring.

Advarsel

Aldrig bruge organiske opløsningsmidler, flydende fedt remover, neglelakfjerner og ufortyndet blegemiddel at rense din vinyl sidespor. Også Husk at klor blegemiddel er giftige for planter og dyr, når det siver ind i grundvandet, så overvej at bruge en ikke-chlor alternativ såsom ilt blegemiddel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com