Om rensning værktøjer af afløb

July 5

Om rensning værktøjer af afløb

Der er ikke noget mere frustrerende end en langsom bevægelse afløb, medmindre det er en, der ikke dræne overhovedet. Når dette sker, er det tid til at komme ud din handy dandy afløb rengøring af værktøj. Hvis du ikke har nogen, er det tid til at købe dem. Brug drain rengøringsredskaber i stedet for ætsende væsker. Væsker er hårdt på afløb.

Historie

Indendørs VVS begyndte tilbage i 1500 f.kr., da Kong Minos Kretas anvendes et system, der involverede en regn vand cisterne og ledningsnet til at skylle affaldet fra Kongens toiletter, men det derefter forsvandt. Det gjorde ikke dukke op igen indtil Sir John Harrington bygget sig selv og sin gudmor, Queen Elizabeth, en indendørs toilet i 1594. Det kan dog have angivet mode men han derefter skrev en utrolig dårlig bog af ordspil om indviet. Det tog indendørs VVS over 200 år for at blive populær. Når bygherrer skjulte rør i vægge, blev afløb rengøring værktøjer nødvendigt.

Stemplet

Tjek den grundlæggende stemplet. Dens skikkelse fælder luft og styrker det gennem rørene på springet. Når du skubbe gennem luften, det enten frigiver blokeringen eller skaber et vakuum. På dette tidspunkt, løfte op stemplet slæbebåde på de fanget partikler i afløbet. Hurtig bevægelse af stemplet skaber en vuggende bevægelse på den fastsiddende materiale. Stemplerne kommer i smarte og enkle modeller, men de alle fungerer stort set på samme måde.

Toilet snegle

Toilet snegle eller slanger, kaldes også skab snegle fordi den indendørs toilet blev oprindeligt kaldt vand closet. Simpelt toilet sneglen har en fjeder med en wire rope lag med et spring over det, og en sammenrullet ende. Som du vinden snegl ud, sender den slange som wire i afløbet til at hægte sig på eller bryde gennem enhver tilstoppe. Der er mini snegle til afløbet og dem specielt formet til urinaler. Lejlighedsvis du rulle og rul wire slange ved at flytte håndtaget af sneglen i en cirkel og rullende det i vores ud.

Vandtryk

Blast din vej gennem en tilstopning i afløbet med vandtryk. Du vedhæfte bare tilstoppe buster til en slange og det konverterer de almindelige vand i en stærk strøm, der kan buste gennem en træsko. Det største problem med denne type afløb rengøring værktøj er, at du har brug for en adapter til din køkkenvask vandhane så det passer til slangen. Mange tude vil ikke tilpasse sig, og hvis du bruger en vandkilde fra uden for, du har brug for en meget lang slange.

Power snegle

Gå med magt. Hvis du ønsker nogle reelle magt, er en magt snegl bedst for dig. Power snegle er meget dyrere og ikke nødvendigvis lettere at bruge end den traditionelle snegl. Du er nødt til at feed sneglen ind i hullet korrekt eller det kan ombrydes omkring din hånd, og dette er smertefulde. Nyere magt snegle er nemmere at bruge end de ældre mærker og bedre for novice blikkenslageren.

Rooters

Tid, nogensinde nogen nævner rooters, selskabet Roto-Rooter kommer op. Dette begreb er populært bruges til den faktiske maskinen bruges til at rense røret affald. Maskinen har den samme type af mekanisme som magt snegl, men kablet er tykkere og spidsen af kablet er større, da afløbet er større.

ZIP-It

Hvis du blot ønsker at rense hår fra badeværelse afløb, holde det simpelt med en Zip-it. Dette lille værktøj fra Cobra produkter er simpel men effektiv på indgives hår. Det er en fleksibel plastik pind med modhager. Manøvrere stick ind i afløbet og gennem tilstoppe og trække det tilbage; ud kommer tilstoppe knyttet til modhager. Dette lille værktøj er billige og handy, og du kan købe det i en 12 pack eller individuelt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com