Om rustfrit stål bestik

October 22

Om rustfrit stål bestik

Rustfrit stål bestik er den funktionelle bestik, de fleste mennesker køber til daglig brug, hvorimod sølvtøj er gemt til særlige lejligheder, fordi det antaster. Rustfrit stål bestik er tilgængelige i forskellige stilarter, men det er også tilgængelige i forskellige kvaliteter. Hvis du ikke er bekendt med det klassificeringssystem for rustfrit stål bestik, kan du blive forvirret som du shop. Køber du 18/10 eller 18/0? Når du forstår, hvad tallene betyder, er picking ud rustfrit stål bestik bare et spørgsmål om at vælge en stil.

Definition

Rustfrit stål er sammensat af forskellige stål. Den vigtigste ingrediens er chrom. Nikkel er ofte medtaget for at hjælpe med at stoppe korrosion. I faktum, jo højere nikkelindhold, jo bedre modstandsdygtighed over for korrosion.

Grading System

Der er tre kvaliteter af rustfrit stål bestik solgt i USA: 18/10, 18/8 og 18/0. De 18 står for procentdelen af chrom i bestik; det andet tal er procentdelen af nikkel. Bestik med en højere procentdel af nikkel er tungere, mere skinnende og bedre beskyttet mod korrosion. Bestik, der er 18/0 bliver kedelige efter tid. Bestik, der er 18/10 vil beholde sin glans.

Love

Føderale lovgivning tillader selskaber at mærke produkter med mindst 8,3 procent nikkel som 10% nikkel. Derfor, nogle produkter, som siger de er 18/10 har ikke nødvendigvis 10% nikkel. Den bedste måde at afgøre kvaliteten er at sammenligne med andre 18/10 bestik. Se på glansen og føle tyngde i bestik.

Stilarter

Rustfrit stål bestik er tilgængelige i traditionelle og moderne stilarter. Beaded stil er en traditionel favorit, som er blomstermotiver design. Nogle mennesker foretrækker moderne stykker, der er blottet for mønster. Der er også kontinentale stilarter bestik der er overdimensionerede, svarende til europæiske størrelser. I stedet for en bord måler 7 1/2 inches, ville det være 8 inches lang.

Priser

Priserne varierer alt efter producenten og mængden af brikkerne i sættet. Jo højere nikkelindhold, jo højere omkostninger, så forvente at betale mere for 18/10 bestik. Sæt kan variere fra $40 for en 40-stykke sæt til mere end $400 for et 101-stykke sæt, som vil omfatte servering skeer, salat sæt og smør knive.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com