Om rustikke kabinet Hardware

May 26

Rustik kabinet hardware er stykker anvendes på kabinetter, der er blevet lavet til at se ældre og antikke. Disse stykker er undertiden gjort til at ligne dem, der anvendes i hytter og andre mere rustikke boliger. Dette gøres ved hjælp af animalske designs og hånd udskæring. Disse kabinet trækker, hængsler og andre stykker skal du tilføje en finurlig look til ethvert hjem med en gammeldags design.

Materialer

Træ og metal er to mere populære materialer i skabelsen af rustik kabinettet hardware. Rustfrit stål og messing er populære i form af metal, fordi begge dele kan være bedrøvet og til at se antikke eller rustik. Træ mulighederne varierede mere og er ofte udført i hånden i modsætning til lavet af en maskine. Beslutningstagere brug hamre, knive og sandpapir til at slibe kanterne af stykkerne og gøre dem ser mere rustik i modsætning til masseproducerede.

Udskårne Hardware

En af de mere populære typer af rustik kabinet hardware er udskårne stykker som udskårne greb, trækker og håndtag. Oftentimes gøres dette i hånden, med en carver foretager hvert stykke i hånden. En anden mere moderne måde til at skabe den samme look er at trykke på blødt træ i figuren ønskes. Knopper er lavet til at ligne hjorte og elg gevirer, fisk, dykke ned i vandet og andre finurlige figurer. Varerne efterligner ofte udseendet af disse stykker på ældre fiskeri hytter.

Håndtere trækker

Håndtag trækker er et alternativ til traditionelle drejeknapper og fås i en lang række rustikke temaer. Disse stykker er ofte lavet til at ligne ben eller hjortetak af et dyr. Når dette sker, placerer designeren undertiden en lille billede øverst på design som dyreprint eller en udskåret tegning af et dyr. Der er også stykker til at se rustik eller antik. Disse stykker er lavet af en metal-lignende bronze og derefter hamrede og slebet for at gøre patina fade.

Hængsler

Rustik hængsler er en anden type kabinet hardware populære med shoppere. Disse hængsler har været målrettet antikke af maker, hvilket giver dem en mere rustik og slidte look. Der er nogle producenter, der tage hængslerne og lad dem sidde udenfor i uger til at give dem udseende af en ældre, rustne stykke. Andre male hængslerne og bruge en løsning på toppen, der spiser gennem maling, hvilket gør det ser ud som det er blevet rustne. Disse hængsler er næsten altid lavet af en metal som støbejern eller smedejern.

Negle og Clavos

Negle og clavos er den afsluttende brik til et rustikt udseende hjem. Clavos er magen til negle, bortset fra at de ligner mere antikke versioner af negle. De har en større hoved, der er lidt buet for at overhæng neglen i sig selv. Der er flere virksomheder, der foretager rustikke udseende negle og clavos i dag, herunder Wild West Hardware. Søm og skruer er også lavet rustikke ved hjælp af pulverlakering og vand for at gøre stykker ser rusten og ældre end de rent faktisk er.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com