Om Salt-påvirket jordbund

January 24

Når for meget salt ophobes i anlægget rod zoner, kan det forårsage problemer. Selv at have ordentlig kloakering er ofte svaret på saltvand jordbundsproblemer, kan korrigere en jord med en høj koncentration af salt være mere kompliceret, noter Colorado State University. Ved hjælp af korrekte forvaltningsprocedurer og få jord regelmæssigt testet, kan du forlænge den tid, en salt-ramte jord kan fortsætte med at være nyttige og produktive.

Effekter

Jorde, der har overskydende salt opleve flere negative effekter. En over overflod af opløselige salte kan ændre jordens struktur, hvilket resulterer i komprimeret jord. Salt binder med jord ler og bliver komprimeret, der er mindre pore plads mellem partikler af jord, hvilket forhindrer ilt og vand er til rådighed til at plante rødder, noter Virginia Tech. Denne funktion i sidste ende påvirker skadedyr modstand og planters vækst. Buske og træer kan endda dø på grund af saltholdige jord skader i kritiske situationer.

Geografi

Saltholdige jordbunde er mere tilbøjelige til at forekomme i områder vandes med vand indeholdende høje salt niveauer. De kan også findes i dårligt drænet jord, der giver mulighed for overskydende fordampning fra en jordoverflade. Områder, hvor grundvandet er lavvandet er mere tilbøjelige til saltholdige jord. Nedsivning zoner, hvor vandet kommer fra andre steder som op af en skråning, er et andet område hvor jord kan have for meget salt, noter Virginia Tech.

Symptomer

Planter, der dyrkes i salt-ramte jord kan se vand understregede fordi Jordens høje salt indhold hindrer en plante fra absorbere vand fra jorden. Hvide skorper på planter kan være et symptom på en jord med for meget salt. Planter, der vandes af sprinklere indeholdende saltvand kan vise tegn på en saltholdige jord problem, ofte vise blad brænde, især på unge blade, ifølge Colorado State University.

Størrelse

En jord test kan måle graden af salt i en jord. Mens en saltkoncentration af én til 1.000 ppm (dele pr. million) er betragtes som en lav saltkoncentration, én spænder fra 1.000 til 2.000 ppm angiver en medium koncentration af salt, ifølge Virginia Tech. De fleste landskab planter, bortset fra ekstremt følsomme planter, kan modstå medium salt koncentrationer.

Overvejelser og advarsler

Salt skade vises først på både stedsegrønne nåletræer og bred-blade træer og buske i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, bliver mere omfattende i vækstsæsonen. Kemiske ændringer og gødning ikke kan rette jordbund påvirket af salt, advarer Colorado State University. Dog kan saltholdige jordbunde ofte blive regenereret af udvaskning salte fra planternes rødder.

Administration af saltholdige jord

Udover jord test, kan der træffes andre foranstaltninger at holde jorden fra at blive ødelagt fra for meget salt. Hvis du vælger planter, er meget salt tolerere er nyttigt. Ifølge North Carolina State University, nogle meget tolerere planter omfatter århundrede plante, Sølvblad, dværg Yaupon holly, oleander og andre. Plante frø i en placering, der har de laveste salt niveauer for at hjælpe med at kontrollere problemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com