Om Serta Beyond skønhed madras

February 12

Serta indgået et samarbejde med designeren Vera Wang for deres ud over skønhed madras. Vera Wang er en verdensberømte mode designer, især af brudekjoler. Ud over skønhed er en Vera Wang livsstil madras linje. Mærket er fokuseret på den demografiske luksus og er markedsført som en top-of-the-line Serta produkt.

Byggeri

Ud over skønhed madrassen har en 6-tommer skumkerne med en 1-tommer hukommelse skum pude top. Madrassen har ikke bredbånd eller fjedre, men det gør indslag en patenteret metal base. Top polstring er også udstyret med 2 inches af Talalay latex, et mærke af hukommelse skum, der hævder, Serta giver op til 33 procent mere pres lettelse end andre mattresmed skum mærker. Ifølge hjemmesiden Woodleys.com er materialer i ud over skønhed madrassen allergivenlige og anti-mikrobielle.

StabL-Base

Serta kalder deres eksklusive madras base design "StabL-bunden." Støtte struktur funktioner en v-formet konstruktion designet til at reducere madras svaje. StabL-Base giver en ramme for skumkerne, endda støtte til skum ud til kanterne af madrassen. Serta hævder deres træramme er mere end to gange så stærk som traditionel træ rammer.

FireBlocker brand barriere System

Ud over skønhed Serta-madrasser er behandlet med FireBlocker, en patenteret blanding af syntetiske og naturlige fibre. Madrasser behandlet med FireBlocker vil ulme, men de vil ikke brast i flammer, ifølge hjemmesiden My Serta-madrasser. Serta hævder at madrasser behandlet med FireBlocker kan hjælpe med at forhindre spredning af brand gennem et hjem.

Ud over komfort latexskum

Ud over skønhed madras omfatter et lag af temperatur-regulerende latexskum, udviklet af Serta til brug i deres madrasser. Lag af latex er placeret nær overfladen af madrassen, og Serta hævder, det holder den sovende kropstemperaturen konstant hele natten.

Garanti og garanti

Serta giver en 30-årig garanti på sin ud over skønhed madrasser. På ethvert tidspunkt i løbet af disse 30 år, vil Serta erstatte en defekt madras. Serta tilbyder også komfort niveau garanti, lovlig nemlig 60 dage efter købet. Serta vil udveksle din madras til en række lig eller mindre værdi, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com