Om Servietringe

September 16

Servietringe bruges sjældent i dag, men de er stadig sælges i antikke butikker, houseware butikker og butikker med kunsthåndværk. De har en interessant historie går helt tilbage til middelalderen og kan godt se en genopblussen, som mennesker bruger flere ikke-disponible produkter til dagligdags behov. Smuk sølv Servietringe er også tilgængelige i antikke butikker, på eBay og som nye-baby gaver deres lille størrelse, lang og relativ lav pris gør dem et ønskeligt samlerobjekt.

Historie

Servietringe kom først i brug når europæiske adel sætter deres borde med et omfattende sølv fartøj, ofte formet som et skib, der holdt personlige dækketøj, salt, vin og endda gift-test kemikalier af deres ejere. De blev gennemført med andre personlige genstande, når velhavende mennesker rejste i middelalderen. De reduceret i størrelse og voksede i popularitet i den victorianske periode, hvor de fleste medlemmer af overklassen havde deres egen ringe. De ikke længere holdt salt eller vin men var kunstfærdigt udsmykket med fugle, blomster og dekorative kanter. Nogle familier vil bruge forældede familie sølv mønter til at smelte og mode Servietringe. De kom ind mere udbredt anvendelse, når andre, billigere materialer begyndte at blive brugt, herunder læder, keramik, uld forstærket med wire og træ.

Funktion

Før den popularitet og tilgængeligheden af engangs bleer brugt mennesker hør og bomuld at tørre munden efter et måltid og tørre deres hænder efter at have brugt en finger skål. Servietringe havde ofte initialer eller nogle identifikationsmærke at lade hvert medlem af familien vide hvis servietten var hvis. De blev vasket, når andre sengetøj blev vasket.

Servietringe i dag

Mange mennesker bruger Servietringe for at indstille en tiltalende tabel, når de bruger klud servietter. Craft magasiner har instruktioner for at gøre ferie og årstidens Servietringe ud af kasserede papir håndklæde holdere, sejlgarn, perler, bånd og dekorative wire. Som folk ser efter måder at reducere affaldsmængden, kan billige klud servietter blive mere populære, selv for familiens måltider. Ofte, er servietring tilpasset således at det fungerer også funktionen af en bordkort.

Indsamle Servietringe

Servietringe er samlerobjekt, da de er normalt billigere end andre antikke sølv elementer. De er ofte fundet til salg på eBay, spænder i pris fra $10 eller deromkring til hundredvis af dollars, afhængigt af kvaliteten af sølv og håndværk. De er ikke svært at finde i antikke butikker og junk butikker. En traditionel baby gave er at finde en lille antik servietring med navn af barnet indgraveret på den. Det er ikke altid muligt, selvfølgelig, og en ny servietring, indgraveret på bestilling, er en anden usædvanlig og temmelig stede for en ny baby.

Sjov Tips

Servietter kan placeres i serviet ringen på pladen, over pladen eller i venstre side af nummerpladen. Når servietten er fjernet, er ringen normalt placeret lige over middag plade af diner. Hvis tjenesten er formelle, fjerner en tjeneren servietten.Der er mange finurlige måder at folde en serviet, og nogle af dem er kompatible med brugen af en servietring.

Det er fint for familiemedlemmer til at genbruge deres egen servietter, men deler den samme klud serviet kan sprede bakterier. Behandle klud servietter på samme måde du ville behandle en klud lommetørklæde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com