Om sikkerhed barer

October 21

Sikkerhed barer er metal stænger installeret over Vinduer og døre til at forsvare sig mod indbrud og home invasion. De er mest populær i områder, hvor kriminalitet er høj, men er blevet mere almindelige i forstæderne på grund af forbedret design, der kan matche de fleste udendørsbrug. De fleste moderne sikkerhed barer omfatter quick-release låse for øget sikkerhed.

Funktion

Sikkerhed barer give ekstra beskyttelse ved at præsentere ekstra svært at vordende indbrudstyve. I stedet for blot at bryde et vindue eller besejre låsemekanismen, en tyv også skal så eller forsøge at fjerne barer at få adgang til huset. Sikkerhed barer udføre normalt deres funktion uden nogensinde at blive testet. De fleste indbrudstyve, der ser barerne gå videre til en anden, lettere at indtaste hus.

Typer

Sikkerhed barer kommer i en bred vifte af stilarter. De fleste er lavet af stål eller jern. Mange er dekorative såvel som funktionelle, og de fås i en bred vifte af farver og figurer til at supplere de eksisterende ydre af huset. Sikkerhed barer er også tilgængelige for storm døre og som en separat enhed, der kan låses udenfor storm døren.

Overvejelser

Sikkerhed barer kan udgøre et problem for reddere, som brandfolk, da de kan være ganske vanskeligt at besejre i en nødsituation. Nogle sikkerhed barer er faste, men hvert værelse med et vindue skal have mindst ét sæt, der kan fjernes eller ulåst indefra i tilfælde af brand. Alle i Parlamentet bør vide hvordan man åbne sikkerhed barer fra indersiden. Sikkerhed barer skal monteres solidt på den eksisterende struktur, og specielle skruer bruges til at forhindre eller forsinke fjernelse. Når korrekt installeret, er sikkerhed barer meget vanskeligt at fjerne og kræver specialiserede værktøjer til at gøre dette.

Fordele

Sikkerhed barer kan være ganske dekorative og funktionelle. De giver et ekstra niveau af sikkerhed, især i høj kriminalitetsområder, og i nogle tilfælde kan reducere forsikringspræmier. Sikkerhed barer tilbyder endda nogle beskyttelse fra flyvende vragdele i tilfælde af en orkan eller tornado.

Advarsel

Aldrig sted sikkerhed barer på vinduerne i en lille barns værelse uden at indføre et middel til at indrejse i tilfælde af en brand. Små børn kan ikke kunne arbejde låsemekanismen, og spædbørn helt sikkert ikke. Ældre børn bør lære at åbne sikkerhed barer, og bør praksis gøre så ofte, så de er forberedt, hvis en brand eller andre nødsituationer bør forekomme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com